Hugo de Jonge voor de rechter na vaccinatieschade kinderen

De afgelopen maanden heeft Stichting Wij de Ouders meermaals haar bezorgdheid geuit over het toenemend aantal bijwerkingen bij kinderen na vaccinatie tegen COVID-19. Op haar verzoek heeft op maandag 8 november een persoonlijk gesprek hierover plaatsgevonden met het ministerie van Hugo de Jonge.

Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk dat het ministerie geen reden zag om haar vaccinatiebeleid ten aanzien van de kinderen te staken. “Onbegrijpelijk vind ik het,” zei Daan van Deursen van Stichting Wij de Ouders, een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de schadelijke effecten van de coronamaatregelen voor kinderen.

hugo dejonge

Meest verontrustende

“Het meest verontrustende vond ik dat het aantal gemelde ernstige bijwerkingen na vaccinatie met het Pfizer/BioNTech-vaccin überhaupt niet bekend bleek te zijn bij de directeur COVID-19 Vaccinaties. Dit middel wordt verstrekt aan onze gezonde kinderen!” zei Van Deursen.

“De vraag waarom je gezonde kinderen met een goed werkend immuunsysteem zou moeten inenten met een middel waarvan de bijwerkingen op de lange termijn niet bekend zijn, bleef ook onbeantwoord,” voegde hij toe.

Vaccinatiebeleid zo spoedig mogelijk laten stilleggen

Advocaat Niels Vanaken zei: “Dit is al het tweede gesprek dat ik hierover voer met het ministerie van VWS. Evenals bij het eerste gesprek had ik ook nu het gevoel dat onze argumenten niet echt doordrongen.”

“Op korte termijn gaan wij tot dagvaarding over. Het worden twee afzonderlijke procedures: één procedure volgt op de eerdere aansprakelijkheidsstelling van de overheid en Hugo de Jonge persoonlijk. Deze procedure houdt verband met de onjuiste en misleidende uitlatingen waarmee Hugo de Jonge de kinderen heeft aangespoord om zich te laten vaccineren. Via de andere procedure willen wij het vaccinatiebeleid zo spoedig mogelijk laten stilleggen,” aldus Vanaken.

[Wij de Ouders]

 

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties 1

Marieke84 op zaterdag 13 november 2021 17:39

Die man is compleet gestoord.

Die man is compleet gestoord.
Gast
vrijdag 12 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers