By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Impeachment procedure tegen Joe Biden aangekondigd

Het Republikeinse parlementslid Marjorie Taylor Greene (Georgia) heeft op donderdag aangekondigd dat ze een dag na zijn inauguratie een impeachment zal indienen tegen de verkozen president Joe Biden.

Greene zei dat de reden voor de impeachment de zakelijke banden van Biden en zijn zoon Hunter Biden met de Communistische Partij van China en Oekraïne zijn.

“We moeten ervoor zorgen dat onze leiders verantwoordelijk worden gehouden. Wij kunnen geen president van de Verenigde Staten tolereren die bereid is de macht van het presidentiële ambt te misbruiken en die gekocht kan worden door buitenlandse regeringen, door Chinese en Oekraïense energiebedrijven. Dus op 21 januari, ga ik een impeachment indienen tegen Joe Biden”, zegt Greene tegen Newsmax TV.

De aankondiging kwam slechts enkele uren nadat de Democraten in het Huis van Afgevaardigden stemden om president Donald Trump voor de tweede keer  te beschuldigen.

“Op 21 januari dien ik een impeachment in tegen de verkozen president Joe Biden. 75 miljoen Amerikanen zijn deze inactiviteit beu. Het is tijd om kleur te bekennen. Ik ben er trots op de stem van de gemarginaliseerde Republikeinse kiezers te zijn”, tweet Greene.

Joe Biden omgekocht door de Chinezen

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 21 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner