By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Internist Marcel Levi: dat malle geklets over code zwart moet eens afgelopen zijn

Twee weken geleden zei Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, te vrezen dat code zwart moet worden afgekondigd ‘als het aantal besmettingen niet snel daalt’. Bij code zwart kunnen niet alle coronapatiënten meer worden geholpen. Collega’s zeiden volgens Gommers dat we ‘op code zwart afstevenen’. Hij zei verder dat we er ‘nog nooit zo dicht bij zijn geweest als nu’.

vaccinatiegevolg

Internist Marcel Levi hekelt de discussie over ‘code zwart’. “Dat malle geklets de hele dag over code zwart, dat moet ook eens een keertje afgelopen zijn. Daar heeft niemand wat aan en het maakt mensen alleen maar heel erg onrustig en heel erg bang,” zei hij in The Friday Move bij BNR.


.

Onbegrijpelijk

Levi, die directeur was van meerdere Londense ziekenhuizen, vindt het ook onbegrijpelijk dat leden van het OMT voortdurend in talkshows zitten.

“Wat mij opvalt, is dat er vijf persconferenties zijn als er iets wordt afgekondigd of een maatregel wordt voorgesteld. Eentje van het RIVM, dan komt de minister, vervolgens hebben we er één van de GGD en dan komt er nog eentje van een andere instantie. Dan komen Ernst Kuipers en Gommers eroverheen en bij Jinek doet iedereen het nog eens [dunnetjes over]. Daar zitten overigens ook leden van het OMT. Ik zat in Engeland ook in een soort OMT. Dacht je dat ik ’s avonds op tv mocht? Dan werd ik er gewoon onmiddellijk uitgekegeld,” zei Levi. “Dat is in Nederland allemaal heel normaal.”

 

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 16 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner