Iraakse premier zegt dat Trump dreigt hem te vermoorden

Vervolgens vertelde Abdul-Mahdi dat hij naar China was gegaan en met hen diverse overeenkomsten had gesloten voor de wederopbouw van het land. Op het moment dat Trump hiervan hoorde belde hij hem met het dringende verzoek om de overeenkomsten met de Chinezen te verscheuren.


Als hij dat niet zou doen, dan zou Trump zorgen dat er overal in Irak opstanden zouden ontstaan, waardoor hij, Abdul-Mahdi, zijn premierschap zou verliezen. Die demonstraties kwamen er vervolgens ook, waarna Trump weer belde.

Dit keer dreigde hij marine scherpschutters op gebouwen te plaatsen om op zowel demonstranten als politie en dergelijke te schieten, waardoor je een situatie zou krijgen die vergelijkbaar is met wat er op het Maidanplein in Kiev gebeurde.

Abdul-Mahdi weigerde en bood zelfs zijn ontslag aan. Tot op de dag van vandaag probeert Amerika druk op Irak uit te oefenen om de getekende overeenkomsten met China niet na te komen.

Abdul-Mahdi vertelde dat hij wederom door Trump werd gebeld nadat de Iraakse Minister van Defensie publiekelijk had verklaard dat er “een derde partij” was die zowel op demonstranten als ordebewaarders schoot. Abdul-Mahdi vertelt dat Trump dit keer dreigde zowel hem als de Minister van Defensie te vermoorden als ze het nog één keer waagden om over “een derde partij” te spreken.

Bovenstaande is geen complottheorie, het is wat de premier van Irak in zijn eigen parlement heeft verklaard, maar wat uiteraard door de Westerse pers volkomen wordt genegeerd.

Wat het laat zien zijn de acties van een doorgewinterde crimineel die samenwerkt met de Kosher Nostra en gewend is om dit soort tactieken in zijn dagelijks leven te gebruiken.

De Trump aanhangers laten zich echter ook niet door bovengenoemde futiliteiten tegenhouden en gaan vol overgave verder met de verering van hun held.

Ondertussen in Washington….

Trump gaat onverdroten door met het verder onder druk zetten van Irak, dit keer door te dreigen om al hun geld af te pakken als de Amerikaanse troepen inderdaad Irak moeten verlaten.

In een uitgebreid artikel op RT News wordt het gedrag van Trump dan ook vergeleken met dat van een gangster, wat niet zo vreemd is, want de man ís een gangster.

 xxx

Het volgende is wat er in grote lijnen staat in het artikel op RT:

Op 5 januari besloot het Irakese parlement om een resolutie aan te nemen om Amerikaanse troepen het land uit te sturen.

Een dag later dreigde Trump Irak met “dodelijke economische sancties” zoals nog nooit eerder iemand heeft meegemaakt. Dit als Irak het in haar hoofd haalt om de Amerikanen het land uit te sturen voordat ze de kosten hebben betaald die Amerika heeft uitgegeven aan haar luchtmachtbasis aldaar. Over de kosten voor de wederopbouw van het Irak dat door de Amerikanen op basis van een grove leugen is verwoest, wordt niet gesproken.

In een interview met Fox News deed Trump niet eens meer moeite om een facade op te houden en ging direct over tot de bekende gangster chantage.

Vanwege de oliehandel houdt Irak 90 procent van haar reserves bij de Federal Reserve Bank in New York. Dat is veel geld en dat heeft onze gangster ook in de gaten en dus dreigt hij om dat geld te pakken als Irak niet doet wat hij wil.

Probleem is natuurlijk dat niemand hem tot de orde kan roepen en de impeachment procedure zal alleen maar dienen om deze psychopaat opnieuw voor vier jaar in het Witte Huis te krijgen.

De grote vraag is dan ook hoe de wereld aan het eind van die vier jaar eruit zal zien.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner