Iran bestempeld alle Amerikaanse strijdkrachten tot terroristen 

Zicht op de binnenkant van het Iraanse parlement. © Mahdi Sigari / Wikimedia.

Het Iraanse parlement heeft een wetsvoorstel aangenomen om alle Amerikaanse strijdkrachten als “terroristen” aan te duiden, meldt Al Jazeera.

Iraanse parlementsleden hebben eerder wraak geëist voor de moord op generaal Qassem Soleimani. Het land heeft ook zijn rode oorlogsvlag gehesen, wat suggereert dat er een grote strijd te verwachten is.

Nu heeft het Iraanse parlement ook een wet aangenomen die alle Amerikaanse strijdkrachten als terroristen aanwijst.

Dit omvat ook alle medewerkers van het Pentagon en aanverwante organisaties, individuen, bevelhebbers en degenen die opdracht gaven tot het “martelaarschap” van Soleimani.

“Elke hulp aan deze strijdkrachten, met inbegrip van militaire, inlichtingen-, financiële, technische, dienst- of logistieke hulp, zal worden beschouwd als medeplichtigheid aan een terroristische daad”, aldus het parlement.

De Iraanse parlementsleden zouden ook hun goedkeuring hebben gegeven voor een enorm financieel hulppakket van honderden miljoenen aan de Iraanse speciale strijdkrachten Quds, die voorheen werd geleid door de overleden Soleimani, om haar defensieve kracht te versterken.

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif zei tegelijkertijd dat Donald Trump een “domme fout maakte om de grootste commandant te vermoorden die zich tegen terrorisme verzette”. Hij voegde eraan toe dat het Midden-Oosten het slachtoffer is geworden van een eindeloze oorlog vanwege de VS en dat Amerikaanse troepen daarom de regio moeten verlaten.

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner