By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Is rechter mw mr M. A. F. Tan- de Sonnaville onafhankelijk?

Mw mr mw mr M. A. F. Tan- de Sonnaville, Hof Den Haag is rechter raadsheer bij het Gerechtshof Den Haag sinds 2004.
Sinds 1998 is zij rechter- lid medisch tuchtcollege Den Haag
Zij staat sinds enkele jaren op www.zwartelijstrechters. org

Reden:
Zij gaf in 2014 berisping met mede-lid juriste mr E. B. Schaafsma- van Campen aan falende cardiologen Baldew, van Beek, Salomonsz van het Ruwaard van Puttenziekenhuis te Spijkenisse, ondanks vele vermijdbare doden. Zie SIN-NL doofpotdossier cardiologen Ruwaard van Putten ziekenhuis.
Zij gaf in 2008 als lid tuchtcollege waar ook Prof dr J. van Dissel lid was slechts een waarschuwing aan een huisarts ondanks het overlijden van een meisje 6 jaar dat recent aan haar hart was geopereerd, zie uitspraak

Kan mw mr Tan-de Sonnaville gezien worden als trouw lid van de gevestigde orde van rechters en artsen, gezien haar aantoonbaar gebrek aan respect voor overledenen van medische fouten en hun nabestaanden?

Overigens heeft zij vier familieleden met de naam de Sonnaville die arts zijn.

Rol mbt avondklok

Rechter Sonja Hoekstra- van Vliet rechtbank Den Haag wees op 16.2.2021 de vorderingen van Stichting Viruswaarheid om de avondklok in Nederland buiten werking te stellen toe. De avondklok moet per direct worden opgeheven. Maar de overheid stelde spoed hoger beroep in dat dezelfde middag gedeeltelijk behandeld werd bij het Gerechtshof Den Haag, voorzitter mw Tan-de Sonnaville.

Mw Tan- de Sonnaville schorste op 16.2.2021 -met 2 onbekende mederechters van het Hof Den Haag, de opheffing van de avondklok. Deze moet tot vrijdag 192.2021 gehandhaafd blijven.

De wraking van rechter mw Tan-de Sonnaville, was poppenkast. Deze mevrouw is zelf lid van het wrakingsteam Hof Den Haag: Zij werd dus beoordeeld door collega's uit dit team :mr. D. Aarts;mr. M.Y. Bonneur,mr. L.M. Dousma-Valk, mr. J.W. Frieling, mr. P. Glazener, mr. C. Joustra, mr. H.J. van Kooten, mr. F.R. Salomons, mr. J.I. Vreese-Rood

Is het opmerkelijk dat mw Tan-de Sonnaville voorzitter is van het Gerechtshof Den Haag dat op 19.2.2021 met twee onbekende mede-rechters raadsheren Gerechtshof Den Haag het hoger beroep van de overheid tegen het vonnis van rechter Hoekstra rechtbank Den Haag inzake de avondklok behandelt?

Nee, zie het onder ogen: ook in Nederland zijn niet alle rechters onafhankelijk, ook in Nederland zijn niet alle rechters integer.

Bron

Screenshot rechtszaak
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner