Islamisering tijdens de corona-crisis: islamitische oproepen tot gebed gaan nu elke dag door Duisburg

In tijden van Corona blijven islamitische functionarissen niet inactief om deze crisis voor hun eigen zorgen te gebruiken. De Ditib-gemeenschap in de sterk geïslamiseerde wijk Duisburg, Marxloh, noemt het een “teken van solidariteit” wanneer de moslimgebedsoproep eindelijk wordt gehoord door de minaretsprekers. Het islamitische spektakel wordt gepromoot en aangemoedigd door “kerkinitiatieven”. Andere moskeeën willen dit ‘voorbeeld’ nu volgen.

Eindelijk – na 12 jaar – midden in de corona-crisis – is het zover. Sinds afgelopen vrijdagavond klinkt de islamitische oproep tot gebed vanaf de minaret van de Merkez-moskee aan de Warbruckstrasse in het sterk geïslamiseerde Duisburg-district van Marxloh, gedomineerd door grote Arabische familieclans, dagelijks om 19.00 uur.

De voorzitter van de staatsvereniging DITIB NRW, Hülya Ceylan – de Duitse uitloper is direct ondergeschikt aan de islamitische despoot Erdogan en wordt onderzocht door het Federaal Bureau voor de Bescherming van de Grondwet vanwege “islamitische activiteiten” als verdachte of observatieobject – is verheugd over de volgende stap van islamisering en vermeldingen het is een “teken van solidariteit”. Volgens de islamitische portal IslamiQ zou het aanbod voor de moslimgeluidsversterking van de openbare ruimte afkomstig zijn van de naburige kerk. De goedkeuring hiervoor is verkregen van de gemeente Duisburg en de verantwoordelijke van het crisisteam.

Andere moskeeën in Duitsland willen ook de islamitische oproep tot gebed introduceren op basis van dit ‘model’. “Dit project is momenteel alleen beschikbaar in Duisburg. Maar in andere steden zou ook in samenwerking met de kerken iets kunnen worden gestart ”, is de islamfunctionaris blij met de verdere tendensen naar islamisering. De moskeeën kunnen zich tot lokale instellingen wenden en goedkeuring krijgen, zo dacht de gedachte.

Lees ook:  Werken met Coronavirus kan gewoon: Trump is aan de telefoon met Fox News - zijn verklaringen schokken de luisteraars

Zo gezegd, zo gedaan: Vanaf deze week moet de islamitische oproep tot gebed ook ‘s avonds worden gehoord vanuit de moskee van de Islamitische Gemeenschap Millî Görüş (IGMG) in Hannover . Dit is volgens de gemeente goedgekeurd door de gemeente.

Aangenomen mag worden dat de islamitische verenigingen na de crisis de in de slipstream van het Corona-virus verleende vergunningen om de openbare ruimte te soniseren niet langer zullen accepteren. Elke weddenschap.

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin (online)

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 02 april 2020