Israëlische premier stelt voor alle kinderen te chippen; verplichte vaccinaties steeds dichterbij

Verenigde Staten: ‘TRACE’ act, waarmee iedereen kan worden getest en thuis worden opgesloten, heeft registratienummer H.R. 6666 – In WO-2 bevochten vrijheid heeft nog geen 75 jaar stand gehouden – Is een nieuwe, virtuele boekenverbranding nabij?

De geschiedenis herhaalt zich in alle opzichten, en voor wie dat nog steeds niet duidelijk is, moet eens naar Israël kijken. Premier Benyamin Netanyahu, wiens nieuwe kabinet aanstaande donderdag wordt ingezworen, heeft het plan gelanceerd om alle kinderen een verplichte microchip te geven, en dat terwijl het land nauwelijks getroffen is door het coronavirus (slechts 16.492 besmettingen en 254 doden). Je zou denken dat de Joden nog maar 75 jaar na het einde van WO-2 in Europa, toen ze een verplichte Ausweiss en gele Jodenster moesten dragen, zich wel twee keer zouden bedenken om zelf met een alomvattend registratie- en controlesysteem te komen.

Er kwam een storm van kritiek op Netanyahu’s voorstel, dat volgens de premier enkel bedoeld is om ‘te helpen met social distancing’. Afgelopen woensdag lekte uit dat alle voertuigen in Israël worden ‘getrackt’ door de politie, en in een enorme, niet gecontroleerde database genaamd Eagle Eye worden opgeslagen.

De jaren ’30 zijn weer teruggekeerd

We waarschuwen al jaren dat de jaren ’30 van de vorige eeuw weer op herhaling gaan. De symbolen, vlaggen en credo’s mogen dan anders zijn, maar het principe is exact hetzelfde: iedereen met een afwijkende mening van de ‘partijlijn’ van de gevestigde orde wordt eerst zwart gemaakt, dan beschuldigd, dan maatschappelijk uitgestoten en illegaal verklaard, en vervolgens bestraft met verlies van inkomsten en vrijheid, hoge boetes, arrestaties, opsluiting, en uiteindelijk ook uitroeiing.

Op 10 mei 1933 verbrandden studenten zo’n 25.000 ‘on-Duitse’ boeken op het plein voor de Opera in Berlijn, wat de opmaat was naar een niets ontziende staatscensuur. In 1939 werd vervolgens in Polen de gele Jodenster geïntroduceerd, die vanaf 1941 in het hele Nazi Rijk verplicht werd.

Een nieuwe, virtuele ‘boekenverbranding’ lijkt zeer nabij, nu bijvoorbeeld onderzoeksjournalisten zoals Martin Vrijland –wiens website gisteren het slachtoffer werd van een DDOS aanval- het volk openlijk oproepen in verzet te komen, en ‘deze overheid en het gehele systeem te ondermijnen en af te zetten’ (4). Vrijland is wat de vrijheid van meningsuiting in Nederland betreft de spreekwoordelijke ‘kanarie in de kolenmijn’, dus houdt u zijn website, waarop hij al jaren precies heeft voorspeld wat er nu aan het gebeuren is, goed in de gaten.

Gates forceert overal dwangwetten voor zijn vaccins

Geschiedenis is niet lineair maar verloopt in cyclussen, zoals de Amerikaanse econoom Martin Armstrong op basis van zijn AI al tientallen jaren schrijft. Een zo’n cyclus duurt 86 jaar, en ‘sorry dat ik u erop moet wijzen, maar deze boekverbranding is precies 86 jaar geleden. Betekent dit dat ze in 2025 beginnen met het microchippen?’

Wetten die de grondrechten van de burgers buiten werking stelling worden overal in het Westen in snel tempo doorgedrukt, ook in Nederland. Het Deense parlement nam reeds unaniem een noodwet aan waarmee burgers door de politie kunnen worden gedwongen zich te laten testen, behandelen –ook met medicijnen en vaccins- en in quarantaine te laten plaatsen. Groot Brittannië voerde vergelijkbare maatregelen in, en ook Duitsland wil via een achterdeurtje verplichte vaccinaties mogelijk maken. In Polen wordt op 6 juni een anti-vaccinatie protest gehouden.

‘Het is duidelijk dat de agenda van (Bill) Gates zich verspreid, en er dwangwetten voor zijn vaccins worden ingevoerd. Als u weigert, wordt u dan de rest van uw leven thuis opgesloten, en mag u dan ook geen inkomen meer verdienen?’

‘Gates heeft geen enkel medeleven met de samenleving. Hij zet hier volledig op in en wil mensen geen keus geven. Hij zorgt ervoor dat dit op wereldwijde schaal een dictatoriaal decreet wordt. In de VS willen ze daarom zo graag van Trump af, omdat ze dan al hun doelstellingen kunnen realiseren.’

‘Onder de politici is er niemand die de moeite neemt naar de data te kijken, die bewijzen dat dit maar een klein virus is vergeleken met de griep. Waarom blijven de politici dan paniek zaaien, en weigeren ze het virus te zien voor wat het is, namelijk niet veel bijzonders? ‘Follow the money’!” (Bill Gates en Big Pharma die honderden miljarden zullen verdienen met verplichte vaccins).

In WO-2 bevochten vrijheid heeft nog geen 75 jaar stand gehouden

Gisteren was het precies 80 jaar geleden dat ons land werd aangevallen, en vijf jaar lang werd bezet door de Nazi’s. De vrijheid die toen zo duur werd betaald heeft nog geen 75 jaar stand gehouden. Deze keer zijn we echter niet met tanks, kogels en bommen aangevallen, maar zijn we het slachtoffer geworden van een staatsgreep tegen de democratie, vrijheid, welvaart en grondrechten van het volk, gepleegd door een internationale kabaal die begonnen is met het opzetten van een wereldwijd dictatoriaal communistisch systeem, dat met vaccins, tracking chips en andere geavanceerde technologie alles en iedereen 24/7/365 totaal wil kunnen controleren.

Amerikaanse wet H.R. 6666 op 1 mei geïntroduceerd

En juist omdat de propaganda media –die niet langer worden gerund door journalisten, maar door perceptiemanagers- u blijven wijsmaken dat dit allemaal complottheorieën zijn, kan deze kabaal zich op almaar brutaler wordende wijze veroorloven te laten zien waar dit allemaal naartoe gaat. Zo is op 1 mei in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden de TRACE wet geïntroduceerd, die het mogelijk maakt om mensen verplicht te testen, op te sporen en te volgen, en wordt ook al een opening gegeven om daarvoor de woningen van mensen binnen te dringen. Deze wet heeft het registratienummer H.R. 6666 meegekregen. (3)

Een paar weken geleden wezen we op het patent dat Microsoft heeft aangevraagd op een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Dit patent draagt het registratienummer 2020-060606, en komt neer op een systeem met mogelijk een micro/nanochip, dat direct is gekoppeld aan uw lichaamsactiviteit, en bepaalt of u aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoet om te mogen kopen of verkopen. Het valt niet moeilijk voor te stellen dat onder die voorwaarden een verplicht vaccin valt, dat digitale markers in zich heeft die door de chip kunnen worden gelezen.

Simpel gezegd: geen vaccinatie en geen chip = niets meer kunnen kopen of verkopen. Om iedereen altijd continu te kunnen volgen, controleren en zelfs ‘online’ te kunnen modificeren, zijn er miljoenen nieuwe antennes nodig, feitelijk op de hoeken van iedere straat, en een nieuwe mobiele technologie die de overdracht van zoveel data mogelijk maakt: 5G.

Triest genoeg heeft ook het overgrote deel van het Westerse christendom er -op basis van de valse eindtijdtheorie dat zij veilig in de hemel worden opgenomen voordat dit allemaal gaat gebeuren en alle ellende pas goed losbarst- voor gekozen blind te zijn voor deze opzichte aankondigingen van de invoering van het in de Bijbel voorzegde ‘teken van het Beest’ 666, dat volgens de Griekse grondtekst met een ‘scherp puntig voorwerp’ in onze huid zal worden ‘geprikt’.

Xander

(1) Jerusalem Post via Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Congress.gov
(4) Martin Vrijland
Afbeelding: Ria Sopala , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner