By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Elke dag opnieuw zijn er slachtoffers en vallen er doden…

Soms kan ik er geen woorden voor vinden, voor het feit dat er in elk Europees land elke dag opnieuw mensen doodgaan aan geweld gepleegd door immigranten. Tenminste in die landen die meedoen aan de hervestigingsplannen van de EU en ondanks de gruwelijke en trieste feiten de grenzen openlaten.

Elke dag lopen mensen lichamelijke en geestelijke verwondingen en trauma’s op, omdat de regeringen van de desbetreffende landen vergeten zijn dat ze er moeten zijn voor de bevolking van het land dat ze vertegenwoordigen, en dat omwille van het globalisme. Elke dag zijn er ouders die hun kind verliezen, elke dag zijn er broers en zussen die hun een broer of zus moeten gaan missen, elke dag zijn er grootouders die hun kleinkinderen overleven… Elke dag in elk “open grenzen” land.

De anti-nationalistische politici vertegenwoordigen tegenwoordig multinationals en dictatoriale instituten die een andere wereld voor ogen hebben dan de vrije tolerante westerse levensstijl. In die plannen, die “duurzaam” zijn en de aarde redden, zal niet voor iedereen plaats zijn. Er zullen mensen moeten “verdwijnen” en ook daar zijn scenario’s voor geschreven.

Ik begrijp heel goed dat als u dit leest en nog niet juist geïnformeerd bent, dat u dan naar alle waarschijnlijkheid denkt; daar is weer zo’n complotdenker, maar… Wat ooit een complottheorie was, is nu de harde werkelijkheid en die heet Agenda 21 van de VN en stamt af van het Coudenhove-Kalergiplan en de Club van Rome.

Een Agenda die ons onze vrijheid afneemt, de boeren van hun erven afjaagt, een klimaatdictatuur creëert, waarin de zelfredzaamheid vervangen zal worden door afhankelijkheid, en waar hele digitale systemen met behulp van 5G, die u 24/7 in de gaten houden, zullen bepalen wat u wel en niet mag, wat u eet, verbruikt en hoe u zich verplaatst. Google maar eens op “Agenda 21” en breng anderen op de hoogte van de achterliggende agenda van het Nederlandse, Europese en mondiale politiek kartel.

Laten we de omvolkingsplannen door middel van hervestiging weer omdraaien en laten we ervoor zorgen dat deze geweldepidemie, die elke dag voor slachtoffers zorgt, stopt!!!

www.disclose.tv

www.volkwordtwakker.nl

www.worldunity.me

www.surviveunagenda21depopulation.com/

www.pensioenactivist.nl

www.ellaster.nl

www.arewelivinginthelastdays.com

https://ejbron.wordpress.com

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner