By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Arts uit Maasbree ontvangt bloemenzee

Wat gebeurt er als heel officieel Nederland over je heen valt, omdat je recht uit je hart gezegd hebt waar het op staat met al die onderdrukkende coronamaatregelen? Dan worden in de dagen daarna keer op keer bloemen bezorgd op je huisadres in Maasbree met bedankkaartjes van onofficieel Nederland.

Bloemen voor arts uit Maasbree

Vlak nadat op 17 januari de vreedzame demonstratie op het Museumplein met veel geweld door de ME was uiteengedreven sprak arts Piet van Herten zich daar voor de camera van omroep NH Nieuws in niet mis te verstane bewoordingen over uit.

En niet alleen over het politiegeweld, maar ook over het grote gevaar van de vaccinatiecampagne, de waanzin van de lockdowns en zijn grote zorg over de hele maatschappelijke situatie.

Als door een wesp gestoken reageerde de hele officiële wereld met als voornaamste spreekbuizen de Inspectie Gezondheidszorg die direct een ‘onderzoek‘ aankondigde en – in koor – de gevestigde media.

Een paar dagen later staat de huiskamer van Piet van Herten in Maasbree vol met bloemen en bedankbriefjes. Ook ontvangt hij tientallen e-mails. Vrijwel uitsluitend met waarderende en ondersteunende woorden.

Dat is hoe ongehoord Nederland hem bedankt voor zijn eerlijkheid, bezorgdheid en menselijkheid.

Kaartjes voor arts uit Maasbree

Gerelateerd

Belgische arts: “Wees niet bang van Corona, pas wel op voor de bangmakers”

Artsen spreken zich uit tegen viruspaniek

Medische experts slaan alarm: “Er is GEEN pandemie en de Covid-19 vaccins zijn NIET veilig”

Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

© transitieweb.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 14 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner