By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Je hebt niet het recht om een coronavaccinatie te weigeren

Meer dan bekend is dat er in de achtergrond druk wordt gewerkt aan een verplichte vaccinatie voor het coronavaccin.

Om de beroemde Amerikaanse professor Alan Dershowitz dan te horen zeggen dat je geen grondwettelijk recht hebt om die vaccinatie te weigeren brengt het wel heel dichtbij.

In plaats van Alan Dershowitz een beroemde Amerikaanse professor te noemen, is het accurater om de man de beruchte Joodse professor Alan Dershowitz te noemen. In veel opzichten is deze man berucht, met name door zijnfanatiek Zionisme.

If God is synonymous with absolute truth and justice, Dershowitz exposes Zionism as a war on God. Zionists turn good and evil on their head, and define "good" as whatever benefits them.

Maar ook door zijn nauwe banden met Jeffrey Epstein en het feit dat één van de slachtoffers, Virginia Roberts waarover wij eerder uitgebreid schreven, claimt dat ze minimaal zes keer door Dershowitz is verkracht toen ze minderjarig was.

Dershowitz ontkende eerst in alle toonaarden dat hij ooit in het huis van Epstein was geweest, maar gaf later het tegendeel toe. Echter, hij heeft daar nog nooit jonge vrouwen gezien zegt hij. Wel heeft hij toegegeven dat hij een massage heeft gehad in het huis waar hij eerder nog nooit geweest was. Maar, die massage werd gegeven door een volwassen vrouw en hij hield braaf zijn ondergoed aan, want hij houdt helemaal niet van een massage. Wij verzinnen dit echt niet, je kunt het hem zelf horen zeggen en ook dat Virginia Roberts liegt en een ordinaire hoer is.

Dershowitz is ook de advocaat geweest die in 2007 een “deal” bekokstoofde voor Epstein toen deze werd veroordeeld voor het misbruiken van minderjarige meisjes. Zoals wij in een eerder artikel schreven kwam Dershowitz ooit in contact met Epstein via Lynn de Rothschild.

Waar het vandaag om gaat is om duidelijk te maken dat deze man een prominent lid is van de satanische sekte die verantwoordelijk is voor en 9/11 en de virus pandemie hoax. Net als Mark Zuckerberg van Facebook is ook Alan Dershowitz lid van Chabad, een afdeling van de sekte.

Alan Dershowitz, lid van Chabad

Gezien de achtergrond van deze man is het ook niet zo vreemd dat hij zich bezighoudtmet het verkrachten van minderjarige meisjes. Dershowitz kwam onlangs opnieuw in beeld toen hij mede de verdediging voerde van Donald Trump in de door de Democraten aangespannen impeachment procedure.

Het is natuurlijk ook een klein wereldje waar je iedere keer dezelfde spelers tegenkomt, zonder onderscheid of ze uit politiek links of rechts komen, en vandaar dat het belangrijk is wat deze Alan Dershowitz te vertellen heeft over vaccinaties.

De volgende video duurt iets meer dan een minuut, maar als je hoort wat hij zegt, dan schrik je. Dan weet je dat verplichte vaccinaties hoog op de agenda staan en dat ze zullen komen.

Hij zegt dat een burger geen grondwettelijk recht heeft om een gevaar te zijn voor de gemeenschap door het virus te verspreiden en dat je derhalve geen recht hebt om een vaccinatie te weigeren. Net zomin dat je het recht hebt om een masker te weigeren volgens hem. En als je toch weigert, dan heeft de staat het recht om je naar de dichtstbijzijnde arts te sleuren en een spuit in je lichaam te steken.

Alan Dershowitz belichaamt eigenlijk alles wat er fout is op deze planeet. Satanisch, geen geweten, waarbij goed kwaad is en andersom. Dit zijn de leden van de Illuminati die van plan zijn om van jou voor altijd een slaaf te maken.

According to the Cabala, which is the secret doctrine of Judaism and Freemasonry, "Evil and catastrophe [are] endemic factors in the process of creation. Without evil there could be no good, without destruction, creation could not take place." (Kabbalah: An Introduction to Jewish Mysticism, by Byron L. Sherwin, p. 72.)

Dit is wat ons staat te wachten


Wanneer zal het Joodse volk, dat zelf één van de grootste slachtoffers is van deze Illuminati, hiervan eindelijk afstand nemen?

The Illuminati hides behind the skirts of ordinary Jews. The cult that hijacked the world is the tiny nucleus of Cabalistic bankers and Masons based in London and directed by the House of Rothschild.

© niburu.co

 

Reacties 1

Its Real op dinsdag 26 mei 2020 09:37
[img]https://cdn5.vectorstock.com/i/1000x1000/12/44/jewish-hexagonal-star-with-all-seeing-eye-god-vector-26991244.jpg[/img]
Gast
woensdag 20 januari 2021

Jouw account

New World Order
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven
19 januari 2021
Hier linkhttps://file.wikileaks.org/file/
Luister naar Tommy Dieckmann
19 januari 2021
Jazeker, en ik vind dat hij spreekt voor veel ondernemer...
Luister naar Tommy Dieckmann
19 januari 2021
Hij heeft wel een goed verhaal
Willekeurige partner