Jeruzalem: Moslims vieren de val van Constantinopel en willen Rome veroveren

Screenshot_57

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De wens bij radicale moslims naar de wereldheerschappij van de islam is ongebroken – en ze maken geen geheim van hun plannen: de “ongelovigen” moeten onderworpen, Jeruzalem “bevrijd” en Rome veroverd worden. Niet opgemerkt door de mainstream pers, die tegen beter weten in zijn droom verder droomt van de “vreedzame religie islam”, werd enkele dagen geleden, op 17 januari, de video van een manifestatie bij de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem op internet verbreid. Daar werd de dag van de verovering van Constantinopel door het Ottomaanse Rijk in het jaar 1453 gevierd en aan de niet-islamitische wereld de strijd verklaard.

journalistenwatch

Volgens “Memri-TV” werd de manifestatie georganiseerd door Hizb ut-Tahrir, een transnationale radicaalislamitische beweging die in de vroege jaren-50 door de islamitische religiegeleerde Taqī ad-Dīn an-Nabhānī werd opgericht en die strijdt voor de oprichting van een kalifaat.

“Allah heeft ons een kalifaat beloofd. Dit kalifaat zal zijn macht versterken en binnenkort ook Rome veroveren. Dat is slechts een kwestie van tijd. Allahu Akbar”, aldus de Palestijnse prediker Nidhal “Abu Ibrahim” Siam tegenover de enthousiaste menigte. Deze woorden zouden “door velen als waarschuwing worden opgevat”, bericht de Oostenrijkse site “Unser Tirol”.

Onder het kalifaat, met het “bevrijde” Jeruzalem als hoofdstad, zou de islam zijn buren onderwerpen en zich over de hele wereld uitstrekken. Het zou de taak van de aanwezigen zijn om de Jihad ter wille van Allah te voeren en het woord van de ongelovigen ondergeschikt te maken aan het woord van Allah. Bovendien zouden zij moeten streven naar het martelaarschap, dus naar de “martelaarsdood”, aldus de oproep van Nidhal “Abu Ibrahim” aan de islamgelovigen, die zijn woorden steeds opnieuw met enthousiaste spreekkoren beantwoordden.

“Gehoorzaam niet de aanhangers van satan en diegenen die met Amerika, Rusland en het Westen samenwerken.” De menigte zong zeker van de overwinning: “Deze Al-Aqsa-moskee zal bevrijd worden. Het kalifaat werd door Allah beloofd. Via het kalifaat en de versterking van de macht is haar verovering, oh Rome, een zekere zaak… Allahu Akbar!”

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner