Jimmie Åkesson van de Zwedendemocraten: “Sluit de grenzen!”

Geplaatst op 8 maart 2020 door

Screenshot_91

(Vertaling: E.J. Bron)

Jimmi Åkesson (foto) van de Zwedendemocraten zou de volgende minister-president van Zweden kunnen worden. Over zijn oriëntering in de vluchtelingenpolitiek laat hij geen twijfel bestaan. De grenzen moeten gesloten worden, zegt Åkesson.

Die Freie Welt

“Zweden is vol! We hebben geen capaciteiten om nog meer op te nemen – en dat geldt voor de hele EU.” Dat staat op een flyer die de chef van de Zwedendemocraten, Jimmie Åkesson, aan de Turks-Griekse grens aan “vluchtelingen” heeft uitgedeeld. “Kom niet naar ons toe. Wij kunnen niet nog meer geld en woonruimte afstaan. Het spijt ons.” De flyers werden ondertekend met “(Voor) het Zweedse volk, Zwedendemocraten”.

Critici van de actie storen zich aan het kleine woordje “voor”. Daarbij gaat het er niet zozeer om dat Åkesson wijst op door de fouten in de omgang met de “vluchtelingen” ontstane problemen in zijn vaderland. Dit feit is ook de andere partijen in het Zweedse parlement niet ontgaan, maar in hun gelederen beperkt men zich tot vergaderingen van de immigratiecommissie om strengere regels uit te werken. Het werk van deze commissie toont echter tot nu toe geen successen, terwijl zich potentieel een miljoen “vluchtelingen” gereedmaken voor de mars in richting Duitsland en Zweden.

Jimmie Åkesson vindt het laveren met woorden te weinig. Er moeten duidelijke uitspraken van de kant van de Zweedse regering komen dat het land niemand meer kan opnemen. Maar de nog regerende rood-groene minderheidsregering dwaalt zonder plannen in het rond, zonder heldere structuur en zonder eigen ideeën. Het enige dat ze tot stand bracht is de eis van een nieuw vluchtelingenakkoord met Turkije – hoewel de Turkse alleenheerser Erdoğan toch stevig bewijst dat met hem gesloten akkoorden niet eens het papier waard zijn waarop ze geschreven staan.

De vertegenwoordigers van de oude partijen in Zweden koken en woeden, op de sociale media is er overwegend applaus voor de actie. In de peilingen staan de Zwedendemocraten met ongeveer 24% van de stemmen op de 1e plaats, nog voor de al decennia lang in Zweden alles bepalende sociaaldemocraten. Met deze actie zullen de peiling-resultaten waarschijnlijk nog verder stijgen.

Screenshot_90

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Rechts geluid, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zweden. Bookmark de permalink .

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner