Joodse regisseur schorst bezoek aan school na protesten tegen zijn pedofilie

De bekende filmregisseur Roman Polanski stelt zijn bezoek aan een filmschool in Łódź na protesten uit.

De bekende Joodse filmregisseur Roman Polanski heeft een gepland bezoek aan een filmschool in het Poolse Łódź gecanceld.

De filmstudenten van de school waren begonnen met het opstellen van een protestlijst tegen het feit dat de voor pedofiele vervolgde man op de school mocht komen spreken.

Volgens het persbureau AFP hadden honderden mensen de lijst getekend.

Eerder werd hij uit de zogeheten Hollywood Academie in Hollywood geschopt vanwege een verkrachting die hij in 1977 pleegde tegen de toen 13-jarige Samantha Geimer bij Jack Nicholson thuis. Polanski had haar met champagne dronken gevoerd en met slaappillen gedrogeerd voordat hij haar zowel vaginaal als anaal verkrachtte in de luxueuze villa van Nicholson.

Het vertrek uit de Hollywood Academie kwam nadat Geimer aangifte had gedaan van de verkrachting, zodat het algemeen bekend werd.

Polanski werd gearresteerd, vastgehouden en bekende de verkrachting van Samantha Geimer, maar vluchtte het land uit voordat hij werd veroordeeld. Sindsdien is hij uit de buurt van de Amerikaanse autoriteiten gebleven.

Eerder in november vertelde het Franse model en actrice Valentine Monnier dat Polanski haar ook als jong meisje heeft verkracht.

Voormalig Scotland Yard rechercheur onthult hoe elite pedofiele ringen worden beschermd

Decennialang bekend als pedofiel

Polanski’s slechte reputatie begon zich buiten Hollywood te verspreiden toen hij het toen 15-jarige meisje Nastassja Kinski als minnares nam en haar later de hoofdrol gaf in de verfilming van Thomas Hardy’s roman Tess D’Auberville. De film gaat over een jong meisje dat door twee oudere mannen erotisch wordt benaderd.

Nastassja zelf en haar halfzus Pola waren al onderworpen geweest aan seksueel misbruik door hun vader, de bekende acteur acteur Klaus Kinski.

Polanski woont in Europa waar hij aan Amerikaanse vervolging ontsnapt. Hij heeft eerder de beschuldigingen tegen hem afgewezen en noemde deze “absurde verhalen” van vrouwen die hij nooit zou hebben ontmoet.

In 2002 won Roman Polanski de Academy Award voor beste regisseur met de verfilming van de ‘autobiografie’ van de Joods Wladyslaw Szpilman, The Pianist. Momenteel is de regisseur actueel met de film “I Accuse” die in Frankrijk is opgenomen. Het handelt zich over een man die veroordeeld is tot levenslange gevangenisstraf, ten onrechte beschuldigd van verraad.

Maar op de filmschool in Łódź is Roman Polanski in ieder geval niet welkom.

Afrikaanse pedofiel neemt verkeerde meisje mee en is voor de rest van zijn waardeloze leven van zijn ‘ziekte’

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 06 december 2019

Jouw account

Laatste reacties....

NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
05 december 2019
Ja joh,want er is nog geen ellende genoeg. 😩
Onder voormalig wethouder Asscher werd christelijk symbool mijter Sinterklaas in A'dam verwijderd
05 december 2019
Vieze spelletjes allemaal. Er gebeuren vreemde di...

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Deborah Dogan is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
  • De Theorist is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken