Karel van Wolferen: “Het moet afgelopen zijn met deze fictie van een grote pandemie. Het is nu zaak dat we weer gewoon gaan leven in vrijheid!”

Bovenstaand fragment komt uit het begin van het gesprek dat Kees van der Pijl en Karel van Wolferen op 2 mei voerden in Café Weltschmerz. De volledige versie van dit gsprek staat hieronder als tweede video. Vandaag volgde een nieuwe uitzending met nog meer belangwekkende informatie. Dat is de derde video.

Ik vind deze video’s imposant, bewogen, recht uit het hart. Deze man is een toonbeeld van diep verinnerlijkte democratische gezindheid en onverschrokken waarheidsvinding. Wat heerlijk dat er toch nog echte journalisten zijn!

Wat ik wel erg jammer vind is dat Van Wolferen nergens in zijn betoog duidelijk een link met de uitrol van 5G legt. Hij noemt wel (vanaf 04:10) de mogelijkheid dat er in laboratoria iets gevaarlijks in elkaar is geknutseld en dat de regering over informatie beschikt ‘dat er iets aankomt’, maar dit verborgen houdt voor het grote publiek.

Beste meneer Van Wolferen, zou dat niet juist over iets heel anders dan over een virus kunnen gaan? Namelijk over het effect van 5G als dat ‘vol’ wordt aangezet? Dat is op zijn minst een mogelijkheid die nadere overdenking verdient.

Verder niets dan lof.

Cafe Weltschmerz 2 mei

Cafe Weltschmerz 7 mei

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht.

Ook handig: maak met je mobiele telefoon een foto van je computerscherm en post daarna de foto. Of, als je mobiel internet gebruikt, maak dan een schermafdruk en stuur die rond met een omschrijving van de bron, maar niet met de link.

Karel van Wolferen over 'deep state', media en geopolitiek ...

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner