By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump voorlopig geblokkeerd. Eerder besloten Twitter, Facebook en Instagram al om hem te weren. Sinds de blokkade is er een nieuwe discussie ontstaan over de rol van de sociale media. Er is veel kritiek omdat bedrijven op deze manier kunnen bepalen wie wel of niet toegang krijgt tot het publieke debat.

“Wat gedaan moest worden in Amerika was Trump voorgoed wegzetten. Trump hoorde niet bij the powers that be, de mensen achter de schermen,” legde emeritus hoogleraar Karel van Wolferen uit bij Café Weltschmerz. “Trump moest voorgoed weg. Hij mag dus ook niet nog een keer terugkomen over vier jaar.”

“Hij heeft zich niet echt voldoende ontplooid als een vertegenwoordiger van het publiek, maar een stuk meer dan wie dan ook in de Democratische partij. Vier jaar lang heeft hij nauwelijks de gelegenheid gehad om normaal te functioneren als president, want hij werd op allerlei manieren dwarsgezeten,” benadrukte Van Wolferen.

Het zag er echt naar uit dat hij ruimschoots zou winnen. En hij heeft gewonnen

“Hij was niet ideologisch en niet verbonden met het militair-industrieel complex,” vervolgde hij. Trump was dus geen pion van de elite. Hij werd niet geanalyseerd, maar ‘uitgescholden voor van alles en nog wat’. De media voerden jarenlang een heksenjacht tegen hem. “Die hele fictie van geheime samenwerking met Rusland – volslagen flauwekul.”

“Vier jaar lang hebben ze geprobeerd om hem weg te krijgen, maar dat is niet gelukt,” aldus Van Wolferen. “Het zou moeten lukken met deze verkiezingen, maar zelfs dat lukte niet. Het zag er echt naar uit dat hij ruimschoots zou winnen. En hij heeft gewonnen.” De bewijzen van fraude zijn volgens de emeritus hoogleraar ‘overweldigend en overtuigend’. “Er zijn heel veel bewijzen. Die zijn allemaal aangedragen en het Hooggerechtshof heeft geweigerd om zich te mengen in deze zaak.”

 [Weltschmerz clips]

trumpmoestweg

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 27 januari 2021

Vaccin verhalen

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Sitting duck demonstraties zijn precies wat de overheid graag ziet
27 januari 2021
Denk dat het wel steeds minder wordt nu
Download: YouTube Downloader
27 januari 2021
Thanks
Meer dan 50 doden in Gibraltar na coronavaccinaties
26 januari 2021
Dat is nogal niet wat.
Willekeurige partner