Kijk: Australisch parlementslid roept burgers op in opstand te komen tegen coronatirannie

Parlementslid George Robert Christensen uit Queensland heeft burgers opgeroepen om in opstand te komen tegen de lockdownmaatregelen en vaccinatieplichten. 

Hij vergeleek de overheden die dergelijke maatregelen afkondigen met totalitaire regimes die verantwoordelijk zijn voor de meest afschuwelijke wreedheden.

Woensdag zei Christensen in het parlement dat Australische premiers ‘machtsdronken’ zijn en elkaar proberen af te troeven. Hij zei ook dat ongevaccineerde Australiërs in toenemende mate worden gedemoniseerd, verbannen en buitengesloten.

Geen rechtvaardiging

Het parlementslid legde uit dat mensen als Stalin, Mao, Hitler en Pol Pot ook angst gebruikten om mensen onder de duim te houden. En ook zij sloten bepaalde mensen buiten, om ze uiteindelijk te kunnen vernietigen.

De mediapolitici en gezondheidsbureaucraten beweren allemaal dat corona nu een pandemie is van de ongevaccineerden, maar er is geen rechtvaardiging voor een dergelijke demonisering, zei Christensen.

Burgerlijke ongehoorzaamheid

Hij verwees naar een Duitse studie waaruit blijkt dat 55 procent van de symptomatische patiënten ouder dan 60 jaar volledig gevaccineerd is. In Gibraltar, waar alle 34.000 inwoners volledig zijn gevaccineerd, worden 60 nieuwe gevallen per dag geregistreerd.

We bevinden ons ongetwijfeld op het totalitaire pad, en dat is nooit goed afgelopen, aldus het parlementslid. De oplossing? “Burgerlijke ongehoorzaamheid.”

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 17 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers