By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Bill Gates zegt dat een met opzet veroorzaakte epidemie de meest waarschijnlijke oorzaak is van 10 miljoen doden

Bill Gates is een van de krankzinnigste mensen die er is. Bill Gates is geen dokter, of een wetenschapper, of een politicus, maar zijn invloed lijkt onbeperkt te zijn.

Bill Gates wil dat we kunstmatig vlees gaan eten en is geobsedeerd met het consumeren van menselijke uitwerpselen. Hij wil de zon blokkeren en alleen God weet wat dat voor gevolgen zal hebben.

Bill Gates ontwierp een computerbesturingssysteem dat vervolgens altijd last had van virussen waar hij dan weer antivirusprogramma’s voor verkocht.


.

Het doet in de verste verte niet denken aan het virus dat momenteel rondwaart en waar Bill Gates zich in elk bedrijf dat daar antivirusvaccins voor maakt heeft ingekocht.

Voor zijn besturingssysteem regelde hij dat zijn bedrijf monopolist werd en hetzelfde doet hij met de vaccinproducenten. Bill Gates is ook de belangrijkste financier van de WHO die deze griep tot een pandemie heeft verklaard, en daarvoor de definitie van ‘pandemie’ aanpaste en vervolgens de definitie van groepsimmuniteit zo aanpaste dat die alleen bereikt kan worden met vaccins. Vaccins waar Bill Gates miljarden aan verdient, en die volgens zijn eigen zeggen zijn beste investering ooit waren.

Het is op zijn minst verontrustend dat de man die beweert de wereldbevolking te willen redden met vaccins ook al jaren als hoofdthema depopulatie heeft.

Het idee dat het virus man-made is, of zelfs een bio-wapen, al dan niet opzettelijk ontsnapt uit een laboratorium, vindt steeds meer ingang.

‘Met opzet veroorzaakt’, zegt Bill Gates in onderstaande fragment dat uit 2017 zou zijn.

Back-up:

https://dissident.one/wp-content/uploads/2021/05/This-ghoul-just-spilled-the-beans-intentionally-caused-epidemic....mp4

DissidentNL
 

Reacties 1

MrData op dinsdag 04 mei 2021 09:25

Artikel klopt helaas wel..

Artikel klopt helaas wel..
Gast
zaterdag 15 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner