Kinderen van 5 tot 12 krijgen in januari uitnodiging voor coronaprik: ‘Misdadig, onrechtmatig en strafbaar’

Ouders met kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen die tegen corona laten vaccineren. Het demissionaire kabinet neemt daarmee een advies van de Gezondheidsraad over. De Gezondheidsraad stelt dat ‘alle vormen van drang vermeden moeten worden’. De kinderen krijgen zo rond half januari een uitnodiging voor een coronaprik.

“Door kinderen van 5-11 jaar te vaccineren, kunnen waarschijnlijk zo’n 100-150 ernstige gevallen van ontsteking door corona voorkomen worden. De voordelen zijn dus groter,” jubelt D66-Kamerlid Jan Paternotte.

Donder op met je gifspuit

Waarop FVD-kopman Thierry Baudet reageert: “Schandalig. Blijf van de kinderen af! Donder op met je gifspuit!” Zijn partij voegt toe: “De prikverslaafden van D66 willen onze kinderen injecteren met experimentele goedjes om een handvol ‘besmettingen’ tegen te gaan. Zonder enig oog voor de bijwerkingen van de ‘vaccins’ gaan ze nu achter de allerjongsten aan. Bij deze partij zijn onze kinderen niet veilig.”

Journalist Annelies Strikkers verdiepte zich in het advies van de Gezondheidsraad en constateert: “In hun onderbouwing maken ze gebruik van valse dilemma’s en schattingen die geen enkele basis hebben. Ook weten ze niet óf vaccinatie iets voorkomt. Het is ongehoord.”

“Het is ongeloofwaardig dat leden van de Gezondheidsraad tot het advies gekomen zijn zonder enige (politieke) druk,” schrijft ze.

Kwalijke rol

“De kwalijke rol van de Gezondheidsraad valt niet meer te ontkennen,” stelt publicist en jurist Sietske Bergsma. “Louter valse dilemma’s, onwaarheden en politieke overwegingen liggen aan het ‘advies’ ten grondslag.”

Advocaat Bart Maes zegt: “Misdadig, onrechtmatig en strafbaar.”

covid19kind

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers