Klikken: brave burger, of ‘verrader’ van je mede-mens..?

Volgens Marc Janssen van de tiplijn ‘Meld Misdaad Anoniem’, is het aantal meldingen bij deze tiplijn fors gestegen, sinds invoering van de intelligente Corona-lockdown. Ook over overtredingen van de coronamaatregelen. “Het wordt simpelweg niet geaccepteerd dat enkelen daar lak aan hebben.” aldus Janssen. Sinds de verscherpte maatregelen, zien zij een sterke stijging van het aantal meldingen.

Waar normaal gesproken zo’n 1400 meldingen per maand de norm zijn, werd in april dit jaar 2426 keer getipt, een stijging van maar liefst 1000 meldingen.. Zijn dit gezond-denkende mensen, of zijn het eigenlijk een soort verraders van hun medemens..? Maar er zit nóg een diepere laag onder, die voor weinigen zichtbaar is.. WE WORDEN TEGEN ELKAAR UITGESPEELD..!

Natuurlijk zijn de Corona-maatregelen niet voor niets in het leven geroepen, en natuurlijk gaan er mensen dood aan Corona. Maar de essentiële vraag is, of de maatregelen überhaupt staatsrechtelijk geborgd zijn, of dat het Kabinet Rutte simpelweg op eigen houtje handelt, zonder enig juridisch mandaat van de Tweede Kamer.

Daarnaast roept de wereldwijde weerstand tegen de 1,5 metermaatregelen én de verwoesting van onze economisch-sociale structuur, steeds meer weerstand op. Zéker nu blijkt dat veel wetenschappelijke en medische experts -waaronder mensen van naam en faam- zeer grote vraagtekens zetten bij het hele Corona-drama.. Er ligt een verborgen agenda onder dit hele verhaal, want anders zouden deze VOOR DE HAND LIGGENDE kwesties niet zo’n controverse oproepen. En zou niet OVERAL TER WERELD INEENS GESPROKEN WORDEN OVER CONTACT TRACERS..! Kijk dit is een bericht uit Vlaanderen:

En dan is het dus de vraag, wie de mensen zijn, die zich menen te mogen veroorloven hun medemens aan te geven voor het -in hun ogen- overtreden van de Corona-regels..? En ja, dan kom je al snel in de vergelijking met de NSB-ers, die tijdens de Tweede Wereldoorlog hun medemensen verraadden, die verzet pleegden tegen het nazi-regime. Verraad, alsof het de normaalst zaak van de wereld was..! En ja, Marc Janssen ziet kennelijk gelijkenis: “De impact van corona is erg hoog, dat verklaart dat mensen bereid zijn hierover te melden.”

Meld Misdaad Anoniem..??
Sinds eind maart zijn verscherpte maatregelen (HIER) van kracht die de verspreiding van het Coronavirus verder zouden moeten indammen. In april kreeg ‘Meld Misdaad Anoniem’ (MMA) 616 meldingen binnen, die met overtredingen van de Corona-maatregelen te maken hadden; meldingen van ‘bedrijfsmatige of structurele aard’, aldus MMA..

Wellicht alle tipgevers dit speldje aanreiken..? Hen prijzen als ‘contact tracer’ ..!?

Volgens Marc Janssen van MMA gaat het dan om “Een café dat een pokertoernooi organiseert of dat gasten via de achterzijde toelaat, sportscholen die open zijn, contactberoepen die klanten blijven ontvangen of geplande schijt-aan-corona-feestjes”. Meldingen over hangende jongeren of borrelende buren, worden doorverwezen naar de gemeente en worden niet behandeld bij Meld Misdaad Anoniem.

Mensen zitten thuis, zijn veelal gestresst tot geaggiteerd en lijken stoom af te blazen met een telefoontje naar MMA.. Want volgens de landelijke politie is het aantal diefstallen en inbraken sinds de Coronamaatregelen fors teruggelopen. Maar volgens Janssen ‘wordt er over normale criminaliteit ook bovengemiddeld gemeld’. Hij gelooft dat het aan de sociale controle ligt.. Maar ja, dát is precies wat we bedoelen! Het feit blijft dat je je op gaat stellen als de verrader van je medemens.. En dit kwalijke gegeven, blijkt klaar voor een uitrol van dit verrader-fenomeen, in de Verenigde Staten. Daar heeft met deze verraders nodig, aldus ‘autoriteiten’… Ze heten:

Contact Tracers..!
Mensen die dus dan nadrukkelijk op zoek gaan, naar mensen die de wet overtreden. Gewone mensen, die vervolgens een gecamoufleerde agent  van de overheid zijn. De onvolprezen Amazing Polly (abonneer je op haar kanaal HIER), wijdde een van haar laatste afleveringen aan dit fenomeen. Kijk hoe geraffineerd en fijntjes het verraderschap wordt verheerlijkt..! Kijk naar de geraffineerde Bill Clinton, die -kennelijk verrezen uit zijn mortale aftakeling- het gesprek met een instemmend knikken ratificeert..!

Nee, dit is géén toeval. Deze verraders worden wereldwijd opgeroepen, hun werk te verrichten..! Officieel helpen ze met het in kaart brengen/opsporen van mensen die in contact zijn geweest met Corona-besmette mensen..! Maar hoe weet je dat ze je niet strategisch uitschakelen, door je in quarantaine te plaatsen..? Kijk naar deze officiële pagina van de Centers of Disease Control in de VS hieronder.. Een duidelijk bewijs dat deze verraders’-brigade’ een officiële status dient te krijgen. Het verhaal is natuurlijk dat dit de helden zullen worden, die de maatschappij helpen het Coronavirus de baas te worden… Of in andere woorden, mensen die de manipulatieve ‘autoriteiten’ zullen helpen hun controle uit te oefenen.. De controle op de uitrol van hun verborgen agenda..!

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties 2

Gast - Hannes op zondag 03 mei 2020 19:41

Vies nsb volk

Vies nsb volk
G Dogg op maandag 04 mei 2020 01:23
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner