Klimaatmaatregelen nodig om kinderen te redden (video)

imageDe generatie die nu geboren wordt krijgt het in termen van gezondheid moeilijk als de klimaatverandering niet tot staan wordt gebracht.

Deze boodschap is de volgende stap in het hersenspoelen van de bevolking zodat ze zich schuldig gaan voelen en meewerken aan "de noodzakelijke klimaatmaatregelen".

Ik weet niet of het meer mensen opvalt, maar als je nu naar de berichten kijkt in de mainstream media, dan hebben ze het steeds vaker over klimaatveranderingen in plaats van klimaatopwarming zoals dat jarenlang het geval was. 

Als je 's morgen ijs moet krabben, dan is klimaatverandering wat geloofwaardiger dan klimaatopwarming en kunnen ze de bevolking verder blijven hersenspoelen met het idee dat hetgeen er gebeurt op aarde door de mens is veroorzaakt en door hen opgelost dient te worden.

En in dat kader doet een stukje psychologische oorlogsvoering met kinderen het altijd heel goed:

De generatie die nu geboren wordt krijgt het in termen van gezondheid moeilijk als de klimaatverandering niet tot staan wordt gebracht. Dat is een van de uitkomsten van de zeer uitgebreide analyse die The Lancet Countdown on Health and Climate Change deze week publiceert over de gevolgen van klimaatverandering.

Het Lancet-rapport wijst erop dat allerlei tendensen nu al merkbaar zijn. Zo is de opbrengst van gewassen als maïs, wintertarwe, soja en rijst de afgelopen dertig jaar gedaald. De pasgeborene zal daar als zuigeling de negatieve gevolgen van ondervinden. Tijdens zijn adolescentie zal de impact van luchtvervuiling te merken zijn; bij jongeren immers ontwikkelen de longen zich nog, en zal vervuilde lucht daardoor verminderde longfunctie, astma en – later – de kans op hartaanvallen en beroertes vergroten.

Kinderen zullen verder bijzonder vatbaar zijn voor opkomende, besmettelijke ziekten. Ook dat is nu al een meetbare tendens: in de afgelopen dertig jaar zijn de klimatologische condities waar vibriobacteriën (die wereldwijd veel diarree veroorzaken) wel bij varen namelijk verdubbeld. Nog een voorbeeld: ongeveer de helft van de wereldbevolking loopt dankzij klimaatverandering nu het risico op denque, aldus het Lancet-rapport.

Wij zouden willen adviseren om dat rapport van The Lancet maar te gebruiken om de haard mee aan te steken, dan heeft het in ieder geval nog wat nut en je wordt er lekker warm van.

De werkelijkheid wordt aan alle kanten volkomen genegeerd. Waar zie je de grote koppen dat het in 150 jaar niet zo vroeg zo koud is geweest aan de oostkust van Amerika, waar de afgelopen dagen zo'n 300 kouderecords zijn gesneuveld?

Dankzij de afbuiging van de jetstream, kenmerkend in een periode van lage of geen zonneactiviteit, kon de koude poollucht doordringen tot aan de Golf van Mexico.

Het onderzoek dat door Cardiff in samenwerking met de Universiteit van Bern werd uitgevoerd zegt dat ze door de voornoemde atmosferische blokkade van de jetstream tijdens periode van lage zonneactiviteit het antwoord hebben op de vraag waarom er zich in het verleden een mini ijstijd voordeed, waarbij alles ’s winters bevroor en mensen honger leden omdat oogsten mislukten. Ook nu dreigen oogsten te mislukken door het extreem droge weer en ook nu eten de koeien op stal al het voer dat eigenlijk bedoeld is voor de winter.

Dit is hetzelfde effect dat ervoor zorgt dat sommige gebieden niet of nauwelijks regen krijgen en andere juist als het ware "verzuipen". Dat is de ware reden van al die mislukte oogsten en het heeft totaal niets te maken met wat de mens doet, maar alles met wat de zon doet, of beter gezegd niet doet in dit geval.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 30 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Landelijk protest
  1.   29th okt, 2020 06:00

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner