Koninklijke Nederlandse Luchtvaart Maatschappij KLM Transporteerde Met Ebola Besmette Apen

Recentelijk is ontdekt dat in de zestiger jaren en verder apen op de Filippijnen opzettelijk zijn geïnfecteerd met het Ebola-virus in een geheim Amerikaans biologisch oorlogsvoeringslaboratorium.

Op de Nederlandse Luchthaven Schiphol landde een KLM vliegtuig met Ebola besmette apen in hun laadruim en bracht Schiphol in de hoogste staat van paraatheid.

image

Vandaag een nieuwe aflevering in een serie artikelen geschreven door professor Johan van Dongen die misstanden blootstelt in de medische wereld.

Dit artikel hoort thuis in de categorie die je op-ed artikelen zou kunnen noemen. Het woord op-ed is een afkorting voor “opposite the editorial page” en zijn artikelen die worden geschreven door een gastauteur. Ze weerspiegelen vaak een eigen mening en/of visie die niet per definitie hoeft overeen te komen met de mening/visie van de redactie.

Daarnaast zijn er nog ook nog lezersbrieven, incidentele stukken die door lezers geschreven kunnen worden en eventueel gepubliceerd, waarvoor hetzelfde geldt.

Royal Dutch Airlines is betrokken bij het transport van ebola-virussen

Recentelijk is ontdekt dat in de zestiger jaren en verder apen op de Filippijnen opzettelijk zijn geïnfecteerd met het Ebola-virus in een geheim Amerikaans biologisch oorlogsvoeringslaboratorium.

De bedoeling was om het juiste vaccin te vinden bij een mogelijke wereldwijde Ebola pandemie tegen een door Oost en West ontwikkeld genetisch gemanipuleerd Ebola virus dat desastreus toesloeg in West-Afrika en de Democratische Republiek Congo.

Vooral in 2018 zijn talloze “trial and error studies” uitgevoerd in Afrika die in het westen zijn verboden maar nu, onder het mom van zogenaamde plotselinge Ebola uitbraken in Afrika, wel mogelijk is geworden vooral ook door medewerking van corrupte Afrikaanse regimes.

Destijds is een biologisch laboratorium van Hazelton Research Products in de VS, Reston, geconfronteerd met een Ebola-besmetting bij hun wetenschappers in 1989. Het is bekend dat de United States of America Institute of Infectious Diseases USAMRIID vaccins en geneesmiddelen tegen Ebola diepgaand heeft onderzocht zonder medeweten van de Amerikaanse Senaat.

USAMRIID onder toezicht van commissies van het Amerikaanse Congres

In 1988 startte de Amerikaanse Senaat, onder aanvoering van Senator John Glenn, een onderzoek naar de handel en wandel van USAMRIID. De Senaats-subcommissie Toezicht op het Overheidsbestuur, voorgezeten door senator Carl Levin, bracht een rapport uit dat behoorlijk kritisch is in het beheer door de Department of Defense DoD van biologische veiligheidskwesties in de Chemische en Biologische Wapenprogramma's CBW.

John Glenn Astronaut en USA Senator

Niemand minder dan de beroemde senator John Glenn, astronaut en voorzitter van de Commissie voor Overheidsaangelegenheden, heeft het Government Accounting Office (GAO) gevraagd om de geldigheid van het DoD's Biological Defence Research Program te onderzoeken.

De GAO bracht een kritisch rapport uit waarin werd geconcludeerd dat het leger geld besteedde aan O & O-inspanningen die geen betrekking hadden op gevalideerde BW-dreigingen en mogelijk de onderzoeksinspanningen van de Centers for Disease Control CDC en de National Intitnes of Health NIH hebben verdubbeld zonder kennisgeving.

Jarenlang werden ebolavirussen geproduceerd in apen uit de Filippijnen terwijl experimenten werden uitgevoerd in Amerika, Afrika en Duitsland. Daarom is het niet vreemd dat in Nairobi (Kenia) iemand die de Ebola-infectie heeft opgelopen sterft in een gebied in Oeganda.

Een jaar later werd duidelijk waarom John Glenn aan de bel trok toen op de Nederlandse Luchthaven Schiphol een KLM vliegtuig landde en met Ebola besmette apen in hun laadruim Schiphol in de hoogste staat van paraatheid bracht.

xxx

Volgens officiële bronnen kreeg ook de Duitse Biologische Oorlogsvoering fabriek Behring-Werke, gevestigd in Marburg waar eveneens Ebola-virussen worden geproduceerd met dodelijke gevolgen voor hun wetenschappers in 1967, hun Ebola-apen uit de Filipijnen die in 1989 werden getransporteerd door de Nederlandse KLM naar Hazelton Research Laboratories. Hoe de apen in Marburg en Frankfurt kwamen is totnogtoe onbekend.

Het was voor wetenschappers duidelijk dat zowel de Ebola- als de Marburg-virussen afkomstig waren van Oegandese apen die gehuisvest waren in een biowarfare-fabriek van het Amerikaanse Medical Research Institute for Infectious Diseases USAMRIID in de jungle van de Filippijnen.

Ebola op een Amerikaanse benzineparkeerplaats

Zeven weken na de Ebola-uitbraak in Hazelton werd een filovirus aangetroffen in celculturen van deze Filippijnse apen die leden aan hemorragische koorts. USAMRIID vroeg het bestuur van Hazelton vervolgens of ze enkele van deze dode en levensbedreigende apen konden ontvangen voor een analyse. Dat was mogelijk.

Senior functionarissen van USAMRIID en Hazelton Research Products ontmoetten elkaar op een parkeerplaats van een benzinestation halverwege beide instituten. Daar werden de bloederige apenlichamen, ingepakt in plastic zakken, overhandigd aan Tom Ksiazek kolonel van USAMRIID.

Hij ontving de dieren en stak ze in de kofferbak van zijn auto, waarna hij ze meenam naar zijn instituut. Onderzoek in het sterk beveiligde Phase 4-laboratorium van USAMRIID onthulde dat de apen leden aan Ebola en dat het virus genetisch identiek bleek aan het Marburg Ebolavirus en het Crimean-Congo virus dat in 1943 op de toen Russische Krim werd aangetroffen bij 200 Russische soldaten! Ja beste lezer, U hebt gelijk, een parkeerplaats is geen fase-4 situatie.

Ebola op Nederlandse luchthaven Schiphol

Een paar dagen na deze uitwisseling tussen Hazleton Laboratory en USAMRIID op een parkeerplaats, maakte in 1989 een KLM-vliegtuig vol met zieke langstaart makaken een tussenstop op de luchthaven Schiphol in Nederland dat op weg bleek naar New York om daar de met Ebola besmette apen af te leveren.

Na de paniek die uitbrak in Amerika, waren mensen ook erg bezorgd op Schiphol, omdat USAMRIID de luchthavendiensten op de hoogte had gebracht dat de apen die net waren geland, besmet waren met het dodelijke ebolavirus.

De Nederlandse luchthavenautoriteiten wilden vervolgens het noodplan in werking stellen en het Amerikaanse Centres voor Disease Control CDC-medewerkers rechtstreeks vanuit de Verenigde Staten naar Amsterdam laten vliegen, maar medewerkers van onze Nederlandse gezondheidszorg vonden dat niet nodig.

Ze wilden vooral geen paniek in Nederland. Kennelijk is niet alleen de Amerikaanse maar ook de Nederlandse Regering onwetend gelaten.

Professor Bruinsma Instituut voor Tropische Geneeskunde in Rotterdam

Een Nederlandse professor van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Rotterdam, professor Bruinsma, moest erbij worden betrokken om iedereen ervan te overtuigen dat de aanwezigheid van deze Amerikaanse deskundigen van belang zou kunnen zijn.

De Amerikaanse Centers for Disease Control CDC-medewerkers waren verbaasd te vernemen hoe het mogelijk was dat apen die op het Filippijnse Mindanao werden vastgehouden en pas kort in een Amerikaans 'exportkamp' in de Filippijnen hadden verbleven, besmet konden zijn met het Ebola-virus dat uit Afrika zou komen en zich nu in quarantaine op de luchthaven Schiphol in Nederland bevinden zonder dat de betrokken regeringen er kennis van hadden. Begrijpt U wat ik bedoel?

Marburg/Ebola uit de Filipijnen

Deze CDC-vertegenwoordigers waren zich blijkbaar niet bewust van het feit dat wetenschapper Murphy in 1976 al had laten zien dat de besmette apen in Marburg ook uit de Filippijnen kwamen en niet uit Oeganda, zoals de officiële lezing was.

Het was toen slechts de bedoeling te doen voorkomen dat apen de schuldige waren van de Ebola besmettingen. Tegenwoordig krijgen teken en vleermuizen de schuld maar dat komt nadat deze in laboratoria zijn besmet in het kader van onderzoek.

Volgens de auteur van Level 4,Joe McCormick, wisten virusjagers van de CDC dat er een epidemiologisch ebola-trainingsprogramma werd uitgevoerd in Manilla. Het programma werd ondersteund door de CDC en de WHO en werd vertegenwoordigd door een militaire viroloog, gespecialiseerd in hemorragische koorts voor biologische Oorlogsvoering.

Niet alleen Ebola-paniek in Amsterdam en New York maar ook Washington DC

Dat paniek uitbrak nu het gevaarlijke virus de Verenigde Staten had bereikt in een laboratorium voor experimentele doeleinden, slechts op een steenworp afstand van Washington DC, kan worden begrepen, maar centra voor ziektebestrijding hadden moeten weten dat in Fort Detrick de USAMRIID al voor tientallen jaren in een streng beveiligde (fase-4) laboratorium experimenten werden uitgevoerd met het dodelijke ebolavirus en het bijbehorende Marburg-virus.

Tijdens de dodelijke Ebola-uitbraak in Kikwit, de Democratische Republiek Congo, op 4 mei 1995, nemen Amerikaanse militaire wetenschappers snel bloedmonsters af van de slachtoffers en het toont aan dat ze zich goed bewust zijn van de ernst van deze ziekte. Meer dan 170 mensen stierven in Kikwit.

In Masengo, een stad 120 kilometer ten westen van Kikwit, stierven slechts drie mensen. Had de bevolking van Masengo een betere weerstand opgebouwd?

De Volkskrant

De Volkskrant meldde op 22 april 1996 dat in binnenlanden van Afrika soldaten met het Ebola-virus hebben geëxperimenteerd.

Twee jaar eerder vertelde de Belgische professor Guido van der Groen in een interview met Humo op 13 oktober 1994, dat ten tijde van de Koude Oorlog in Amerikaanse militaire laboratoria Ebola en HIV-virussen werden ontwikkeld tot een biologisch wapen.

Van der Groen was zich kennelijk niet bewust van het feit dat een dergelijk wapen al in 1967 in Marburg, Frankfurt en Belgrado was ontwikkeld en zelfs in 1943 in de Russische Krim een Ebola-uitbraak werd geconstateerd.

In The Lancet ontkennen Amerikaanse militaire onderzoeksinstituten categorisch alle beschuldigingen, maar zij geven toe dat onderzoek naar dit dodelijke virus noodzakelijk is in het geval andere mogendheden zoals Rusland, Noord-Korea en China het zouden willen gebruiken als een wapen in de strijd.

En zodra deze strijd is begonnen, hebben ze adequate vaccins nodig die worden getest in bij ons verboden trial and error-studies, zoals tegenwoordig gebeurt in de Democratische Republiek Congo met de goedkeuring van tot op het bot corrupte Afrikaanse regimes.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 01 december 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Agenda

Protest mars!
  1.   1st dec, 2020 15:00
Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020