Schwab: ‘Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is’

Klaus Schwab bepaalt de komende jaren in belangrijke mate hoe jouw leven eruit komt te zien. Jarenlang heeft hij zich met zijn World Economic Forum voorbereid op datgene wat zich voor onze ogen voltrekt.

Er circuleert momenteel een filmpje op social media waarin hij enkele opmerkelijke uitspraken doet. De beelden zijn begin vorig jaar gemaakt tijdens de Davos Agenda, een virtuele bijeenkomst als alternatief voor het World Economic Forum, dat jaarlijks plaatsvindt in het Zwitserse skioord Davos.

Draconische maatregelen

Tijdens de virtuele bijeenkomst zei de geestelijk vader van de Grote Reset onder meer: “Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is.”

Schwab bedacht recentelijk nog een aantal draconische maatregelen om het volk onder de knoet te houden. Zo stelde hij voor om een hersenscan te maken voordat je mag reizen en ook speelt Schwab met het idee om chips te implanteren bij mensen waarmee hun gedachten kunnen worden afgelezen.

Agressieve Duitser

Freelance journalist Arno Wellens zag het filmpje ook en reageert: “Mensen snappen gewoon niet dat basale rechten er met een reden zijn. Die kun je niet enkel in stand houden als de gelegenheid het toelaat: ze zijn altijd absoluut, of nooit, er zit niks tussen. Er komt elke eeuw namelijk wel een agressieve Duitser die wil dat je zijn boek leest.”

kkwausklaus

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers