De nieuwste videoclip van Willie Wartaal wil je niet missen: ‘Ze zijn de baas als we bangerds zijn’

Toen het nieuwe coronavirus Nederland bereikte, kreeg Olivier Mitshel Locadia – beter bekend als Willie Wartaal – al snel het gevoel dat er iets niet klopte. “Elke keer als ik het woord ‘pandemic’ hoor, dan moet ik even lachen,” zei hij in de studio van Café Weltschmerz.

Als er sprake is van een pandemie moet je opeens politici vertrouwen die vaak tegen je liegen. Zo raken ze weleens een bonnetje kwijt en ook komen ze verkiezingsbeloftes niet na, aldus Willie. “Ik weet niet wanneer ze de waarheid spreken en dat is super teleurstellend. Voor mijn gevoel worden er nu beslissingen genomen door mensen die niet aan mijn kant staan.”

“Waarom hebben we 4 en 5 mei? Mensen zijn in de oorlog doodgegaan voor dit? Dat geloof ik niet. Dat kan ik niet.”

Willie Wartaal had wel weer zin in een feestje – Wel.nl

Ze zijn de baas als we bangerds zijn

Willie zegt dat mensen makkelijk te temmen zijn, net als schapen. Hij heeft er een nieuwe videoclip over gemaakt, getiteld Partij voor de schapen. “Stem op mij, ik heb het beste met je voor. Ik heb tantu chips en zet ze in je oor,” rapt hij terwijl er een injectienaald in beeld verschijnt.

“Ze zijn de baas als we bangerds zijn,” zegt hij, waarna er een zendmast in beeld komt.

En terwijl er foto’s voorbij komen van onder andere Bill Gates, Warren Buffett, Zuckerberg en Bezos rapt Willie Wartaal: “Don’t hate the playah, hate de allerrijksten.”

Dan komen er nieuwsberichten in beeld. De president van Burundi gooit de WHO het land uit. Kort daarop overlijdt hij aan een hartaanval. De nieuwe president draait gelijk het coronabeleid van zijn voorganger terug. Willie: “Ik wil niet duister klinken, ik weet niks is in orde, niks is in orde, world order.”

Hij verwijst in het nummer ook naar Pizzagate. Zo laat hij het fragment zien uit de film The Net waarin actrice Sandra Bullock via het internet een pizza bestelt. Op dat moment roept iemand: “Save the children!”

Beluister het nummer hieronder:

 

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers