Lerares over chemtrails: “We worden besproeid”

Een vrouw uit East Grinstead in het Engelse graafschap West Sussex stelt dat mensen die onder vliegroutes wonen, worden vergiftigd vanuit de lucht. Barbara Craig (53) meent dat vliegtuigen worden gebruikt om schadelijke chemicaliën in de lucht te brengen in een poging het weer te manipuleren.

Craig beweert dat er een duidelijk onderscheid kan worden gemaakt tussen chemtrails en condenssporen die worden achtergelaten door vliegtuigen, zogeheten contrails. De 53-jarige lerares zei: "De chemicaliën kunnen een wit of zwart spoor achterlaten. Als verschillende vliegtuigen op hetzelfde moment onder dezelfde weersomstandigheden vliegen en sommige toestellen laten wel sporen achter en andere niet, dan weet je gelijk waar de chemtrails hangen."

Als schilder houdt Craig de lucht nauwgezet in de gaten. Ze woont inmiddels ruim 30 jaar in Engeland en heeft het wolkendek in die periode drastisch zien veranderen. Actiegroep Look Up is van mening dat overheden overal ter wereld aan weermanipulatie doen, ook wel geo-engineering geheten. Over het doel van de chemtrails zijn de meningen nog altijd verdeeld.

"Er worden zeker experimenten gedaan," zei de van oorsprong Canadese Craig. "Ze gebruiken HAARP om de atmosfeer op te warmen en sproeien zonder medeweten van de bevolking aerosolen. De overheid doet dit om zonnestralen tegen te houden, maar hoe kun je klimaatverandering tegengaan door giftige stoffen te gebruiken die in onze bodem en ons regenwater terechtkomen? We moeten samenwerken met de aarde en niet een eigen systeem opdringen."

"Toen ik in Italië lesgaf merkte ik dat kinderen ziek waren op dagen dat er gesproeid werd," ging ze verder. "Een vriend van me uit Brighton geeft ook les en hij zei hetzelfde." Volgens Craig en anderen worden de chemtrails gesproeid door nietsvermoedende piloten die vanaf Heathrow en Gatwick vliegen.

Een woordvoerder van de Britse burgerluchtvaartautoriteit deed de chemtrails af als complete nonsens. "Mensen geloven al decennia in deze mythe, maar het is complete nonsens. Er is absoluut geen bewijs voor," zei hij. "Piloten zijn ook mensen met gezinnen. Waarom zouden zij in zoiets verwikkeld raken?"

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner