By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Lijkschouwer uit Denver werpt bedenkingen op over COVID sterfgevallen

De lijkschouwer van Grand County vestigt de aandacht op de manier waarop de staatsgezondheidsdienst sommige sterfgevallen classificeert. De lijkschouwer, Brenda Bock, zegt dat twee van hun vijf sterfgevallen gerelateerd aan COVID-19 mensen waren die stierven aan schotwonden.

Bock zegt dat omdat ze in de afgelopen 30 dagen positief testten op COVID-19, ze werden geclassificeerd als “sterfgevallen onder gevallen”.

‘Het is absurd dat ze  daar aan doen,’ zei ze. ‘Zou je naar een regio willen gaan met echt hoge sterftecijfers? Zou je die regio willen bezoeken terwijl ze besmettelijk zijn. Je weet dat ik het zou kunnen krijgen, en ik zou dood kunnen gaan als ineens een regio een hoog aantal sterfgevallen zou hebben. We hebben het niet, en we hebben die opgeblazen aantallen niet nodig. ”

De staatsgezondheidsdienst zegt dat de Centers for Disease Control and Prevention hen verplichten om mensen die zijn overleden met COVID-19 in hun systemen te melden, omdat het cruciaal is voor toezicht op de volksgezondheid.

sterfgevallen"4. Walking Frame available." by John Twohig Photography is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Colorado levert op twee manieren overlijdensgegevens met betrekking tot COVID-19:
Sterfgevallen als gevolg van COVID-19:
Dit is gebaseerd op CDC-codering van overlijdensakten waarin COVID-19 wordt vermeld als de doodsoorzaak of een belangrijke aandoening die bijdraagt ​​aan de dood.
Sterfgevallen onder COVID-19-gevallen:
Dit weerspiegelt mensen die zijn overleden met COVID-19, maar COVID-19 was mogelijk niet de doodsoorzaak die op de overlijdensakte wordt vermeld.
CDPHE legt uit dat ze sterfgevallen onder COVID-19-gevallen aan de CDC moeten melden.

“Deze informatie is vereist door de CDC en is cruciaal voor het toezicht op de volksgezondheid, aangezien het meer informatie geeft over de overdracht van ziekten en kan helpen bij het identificeren van risicofactoren onder alle sterfgevallen in verschillende populaties”, verklaarde CDPHE op de pagina met veelgestelde vragen.

Bronnen: 4 CBS Denver

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 17 januari 2021

Jouw account

New World Order
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Agenda

Willekeurige partner