By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie

Behalve kleuren en vlagindeling komen ook de ideologieën op veel punten overeen. Zo noemden ook de Nazi’s zichzelf ‘anti-fascisten’, die zich verzetten tegen conservatief-rechts. Antifa kan daarom als de moderne Sturmabteilung (SA) van extreemlinks worden gezien. (Afbeelding: (4)).

Analisten vragen zich af of er nu met scherp geschoten zal worden

Wat begon als een legitiem protest tegen de dood van een zwarte arrestant in Minneapolis, is in tientallen steden in de VS aangegrepen voor grootschalige rellen, vernielingen, brandstichtingen en plunderingen. Extreemlinkse haatorganisaties zoals Black Lives Matter en Antifa, voor een groot deel gesponsord door de infame miljardair-globalist George Soros (2), bleken klaar te staan om met steun van de mainstream media ieder mogelijk incident aan te grijpen om chaos en anarchie te creëren, bedoeld om de herverkiezing van Trump in gevaar te brengen. De president slaat echter terug, en heeft Antifa, dat al berucht stond vanwege grof geweld tegen conservatieven, nu officieel tot terreurorganisatie bestempeld.

‘De Verenigde Staten zullen Antifa tot terroristen organisatie bestempelen,’ twitterde Trump vandaag. ‘De lamestream media doen alles wat in hun macht ligt om haat en anarchie aan te stoken. Zolang iedereen begrijpt wat zij doen, dat zij FAKE NEWS zijn, en erg slechte mensen met een zieke agenda, kunnen we makkelijk door hen heen naar grootsheid!’

Analisten vragen zich af of er nu met scherp geschoten zal worden

Minister van Justitie Barr heeft het besluit van Trump inmiddels bevestigd: ‘Het geweld dat in verband met de rellen door Antifa en andere vergelijkbare groepen wordt aangespoord en uitgevoerd, is binnenlands terrorisme, en zal als zodanig worden aangepakt.’ Analisten vragen zich nu hardop af of dit betekent dat politie en leger nu met scherp mogen schieten.

De in het zwarte geklede, vaak gemaskerde aanhangers van Antifa lijken als twee druppels water op ISIS terroristen. Hun zwart-wit-rode vlag en symbool doen sterk denken aan die van de Nazi’s, die zichzelf eveneens ‘anti-fascisten’ noemden. Antifa’s openlijke doelstelling is de ondergang van de vrije, welvarende Westerse samenleving door onder meer het uitwissen van alle grenzen, en het vernietigen van alles wat conservatief-rechts is in de samenleving.

Het openlijk racistische Black Lives Matter, een andere extreemlinkse haatorganisatie, is een andere grote veroorzaker van de huidige chaos in meer dan 40 steden. In Fayetteville probeerden BLM relschoppers een historisch gebouw in brand te steken. Dat ging niet helemaal goed, want een van de brandstichters vatte zelf vlam (3).

‘Laffe radicaal-linkse idioten’

Een paar dagen geleden twitterde Trump al te overwegen om Antifa, ‘de laffe radicaal-linkse idioten, die met knuppels op (alleen niet-officiële) mensen inslaan,  tot belangrijke terreurorganisatie te verklaren (samen met MS-13 en anderen). Dat zou het de politie makkelijker maken om hun werk te doen!’

Afgelopen week dienden de Republikeinse senatoren Cruz en Cassidy een wetsvoorstel in om Antifa tot binnenlandse terroristen te bestempelen: ‘Deze beweging combineert opzettelijk geweld met de alt-left standpunten van de groep, en staat voor oppositie tegen de democratische idealen van vreedzame samenkomsten en vrije meningsuiting voor allen.’

FBI: Antifa voornaamste veroorzaker van geweld bij demonstraties in VS

Al in september 2017 wees Politico op onderzoeken van de FBI en het ministerie van Homeland Security, waarin werd geconcludeerd dat ‘extremistische anarchisten’ zoals Antifa ‘de voornaamste veroorzakers van geweld bij demonstraties’ zijn. In 2016 veroorzaakte Antifa in verkiezingstijd ook de nodige gewelddadige confrontaties met vreedzame conservatieve demonstranten. Journalist Andy Ngo werd in Portland door Antifa leden in elkaar geslagen en beroofd, en moest in het ziekenhuis worden opgenomen.

Omdat de meeste Westerse mainstream media in dezelfde extreemlinkse hoek zitten, wordt het geweld van Antifa al jaren gebagatelliseerd of genegeerd. In de VS wordt Antifa door een groot aantal Democratische officials financieel gesteund. De procureur-generaal van Minnesota maakte zelfs een selfie met het handboek van Antifa.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Afbeelding Antifa vlag; Wikimedia Commons, bron/auteur Christian Michelides,  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Afbeelding Nazi vlag: Wikimedia Commons,  geen copyright, publiek domein

Zie ook o.a.:

29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

2019:
19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
07-08: Ohio bar schutter was zanger van black metal band die moord, verkrachting en pedofilie verheerlijkt
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 09 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
08 maart 2021
Geloof je nou echt dat we eerder uit de lockdown komen me...
Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Willekeurige partner