Man krijgt celstraf omdat hij zijn dochter een meisje noemt

We leven in een cultuur-marxistische goelag waar onze kinderen geestelijk verminkt worden en onze dochters en zoons gesteriliseerd, zodat ze zich nooit meer voort kunnen planten.

40% van de transgenders pleegt uiteindelijk zelfmoord en 80% van de kinderen die transgenderen in hun puberteit krijgt spijt en wil later weer terug. Het is de heilige plicht van iedere vader om dat met alle mogelijke middelen te stoppen.

Voor je 18e mag je niet stemmen of een autorijden, maar wel veel ingrijpendere geslachtsoperaties ondergaan en puberteitsblokkers slikken. Dit is geen clownswereld maar de regelrechte hel.

Breitbart:

Een Canadese vader is gearresteerd voor het “misgenderen” van zijn eigen 14-jarige kind door haar zijn “dochter” te noemen en naar haar te verwijzen met de voornaamwoorden “zij” en “haar”.

Robert Hoogland – de vader van een 14-jarige biologische vrouw die zich identificeert als transgender en de voorkeur geeft aan mannelijke voornaamwoorden – werd in minachting van de rechtbank bevonden en dinsdag in de gevangenis gezet nadat hij zijn kind herhaaldelijk zijn “dochter” noemde, ondanks het feit dat de rechtbank dit verbood, volgens een verslag van de Post Millennial.

De procureur-generaal van Brits-Columbia zou een arrestatiebevel hebben uitgevaardigd wegens minachting.

Hoogland is ertegen dat zijn tienerdochter transgender-gerelateerde medische ingrepen ondergaat, en heeft herhaaldelijk uiting gegeven aan zijn verzet in de hoop zijn kind te behoeden voor onomkeerbare schade.

Het Canadese medische systeem, het juridische systeem en de moeder van het kind zijn echter doorgegaan met de “sociale en medische transitie” van de dochter van Hoogland, aldus het rapport.

In december vorig jaar kreeg Hoogland van het Hooggerechtshof van British Columbia, Francesca Marzari, het mandaat om mee te werken aan de “transitie” van het geslacht van zijn dochter, en kreeg hij te horen dat hij niet meer naar haar mocht verwijzen als vrouw.

Hoogland had eerder ontdekt dat de school van zijn dochter haar voorlichtingsmateriaal over seksuele en genderidentiteit had laten zien, bekend als “SOGI 123”, dat in het rapport “propagandavideo’s” voor transgenders werd genoemd.

In groep 7 had de school de naam van zijn dochter in het jaarboek veranderd zonder het aan haar ouders te vertellen, en haar “sociaal getransformeerd” met de hulp van genderideoloog Wallace Wong, die het puberende kind aanraadde testosteron te nemen.

Het rapport voegt eraan toe dat Wong de dochter van Hoogland doorverwees naar de endocrinologie-afdeling van het plaatselijke ziekenhuis, en dat bij haar eerste bezoek een “behandelplan” in werking werd gesteld.

“Hier zit ik dan, als ouder, te kijken hoe een perfect gezond kind wordt vernietigd, en ik kan niets anders doen dan aan de zijlijn blijven staan – en volgens rechter Boden destijds, moet ik het toejuichen,” zei Hoogland vorig jaar in een interview. “Ik kan alleen maar toestemmen, of in de gevangenis gegooid worden”.

Naar verluidt had rechter Boden van het Hooggerechtshof van British Columbia verklaard dat Hoogland en zijn vrouw de nieuwe geslachtsidentiteit van hun dochter moesten bevestigen. Hoogland kreeg te horen dat als hij probeerde zijn dochter te ontmoedigen of naar haar te verwijzen als een vrouw, hij schuldig zou worden geacht aan ” huiselijk geweld “.

Vrouwen zijn niet geschikt als rechter. Feminisme komt uit dezelfde koker als cultuurmarxisme en heeft precies hetzelfde doel; de vernietiging van blanke gezinnen.

Barbara Findlay is de heks die zijn dochter vertegenwoordigde in de rechtbank. Haar site is alles wat je zou verwachten.

Na de uitspraak gaf Hoogland een interview aan de Federalist, waarin hij zijn beklag deed over de situatie en erop wees dat zijn dochter biologisch gezien een vrouw is.

Daarna ondertekende rechter Marzari naar verluidt een “beschermingsbevel” dat de politie machtigde Hoogland te arresteren als hij opnieuw zou worden betrapt op het verwijzen naar zijn dochter als vrouw, of met vrouwelijke voornaamwoorden.

Hoogland zei dat in de uitspraak van Marzari zelfs stond dat hij “gedachten mocht denken” die in strijd waren met de uitspraak van Boden.

“De rechtbank was zo genadig om te zeggen dat ze mijn gedachten niet konden controleren,” zei Hoogland.

In januari vorig jaar verklaarde de hoogste rechterlijke instantie in Brits Columbia dat het kind testosteron moest blijven slikken en legde Hoogland een “gedragsbevel” op, waarin werd bepaald dat hij zijn dochter met mannelijke voornaamwoorden moest blijven aanspreken.

“Ze hebben nu een waanvoorstelling gecreĂ«erd en ze dwingen ouders, zoals ikzelf, om in die waanvoorstelling te leven,” zei Hoogland vorig jaar. “En wat gebeurt er als de zeepbel ontploft en de waan eindigt?

“Ze kan nooit meer terug naar het meisje,” voegde hij eraan toe. “Ik bedoel, ze zal altijd een meisje blijven, maar ze zal nooit meer een meisje zijn in een gezond lichaam dat ze had moeten hebben – ze zal geen kinderen kunnen krijgen, ze zal geen gezin hebben. Deze kinderen begrijpen niet wat dit betekent.”

Naar schatting meer dan 80 procent van de kinderen met genderdysforie zal uiteindelijk afzien van hun overtuiging dat ze het andere geslacht zijn zodra de puberteit voorbij is.

“Welk kind van 13 denkt aan een gezin en het krijgen van kinderen? Niet veel,” vervolgde Hoogland. “Wat voor vader zou ik zijn als, laten we zeggen over vijf, tien jaar, mijn dochter de-transitioneert en ze zich tot mij wendt en zegt: ‘Waarom heeft niemand van jullie iets gedaan om dit tegen te houden? Ik was een kind. Niemand van jullie heeft toen zijn nek voor mij uitgestoken.”

“Als mijn dochter me die vraag stelt, zeg ik: ‘Ik heb alles gedaan wat ik kon’,” voegt hij eraan toe.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Ex-Voorzitter van organisatie die drag-queens liet voorlezen aan kinderen in bibliotheken gepakt voor kinderporno

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers