MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered

Winkelcentra Israël morgen weer open omdat corona slechts weinig gezondheidsschade heeft aangericht (239 doden, tegen normaal 4500 door de griep)

Internationaal is inmiddels ondubbelzinnig aangetoond dat de lockdowns zo goed als zinloos zijn. Universitaire wetenschappers en andere experts legden diverse landen naast elkaar die verschillende maatregelen hebben genomen, zoals een strenge lockdown (Spanje, Italië), een matige lockdown (Nederland) en geen lockdown (Zweden). Daaruit blijkt telkens dat er niet of nauwelijks verschillen zijn tussen de verspreiding en het sterftecijfer van het coronavirus. In een nieuwe, op MedRX gepubliceerde studie wordt zelfs geconstateerd dat de lockdowns in West Europa waarschijnlijk GEEN ENKEL LEVEN HEBBEN GERED.

ALS er al een trend zichtbaar is, dan vallen juist in de landen waarin de mensen permanent verplicht binnen moeten blijven, zoals in Italië en Spanje, de meeste slachtoffers. Dat bevestigt de visie van tal van onafhankelijke experts, die de afgelopen twee, drie maanden ervoor waarschuwden dat het opsluiten van mensen in hun huizen zo ongeveer het allerstomste is wat je kunt doen.

Dr. Andre Bostom over de op MedRX gepubliceerde studie: ‘Een verpletterende slag voor de Euro lockdowns: “De pre-lockdown groeicijfer trend extrapolerend, hebben wij het geschatte dodental bepaald als er geen lockdown beleid wordt gevoerd. Daaruit blijkt dat deze strategiën waarschijnlijk geen enkel leven in West Europa hebben gered.’

‘Lockdowns hebben geen enkel effect op verspreiding virus’

Dat bevestigt de eerdere bevindingen van professor Yitzhak Ben Israël (Universiteit Tel Aviv), die de cijfers van de verspreiding van het coronavirus in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Italië, Israël, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Spanje naast elkaar legde. Wat bleek: het virus gedraagt zich ongeacht de genomen maatregelen overal exact hetzelfde, zowel in landen met zeer strenge quarantaine zoals Spanje en Italië, als in Zweden, dat amper social distancing invoerde.

‘Dit toont aan dat de verspreiding van het virus niet wordt beïnvloed door quarantaine maatregelen. Zelfs in landen waar geen lockdowns zijn neemt het aantal besmettingen af, op dezelfde wijze als in landen waar wel lockdowns zijn,’ verklaarde de professor. ‘De aantallen rechtvaardigen geen quarantaine of economische sluiting… Ik denk dat dit massa hysterie is, anders kan ik het niet omschrijven. Hier in Israël sterven jaarlijks 4500 mensen aan de griep (nu 239 door corona), en doen we daar dan het land voor op slot? Nee. Ik zie dus geen enkele reden om dit te doen, want deze epidemie heeft een nog lager risico.’

Israël gaat de komende weken 100.000 mensen testen om te zien of er al groepsimmuniteit is bereikt. Dit zijn serologische testen, die worden gedaan om te bepalen hoeveel mensen corona hebben gehad, en nu antistoffen in hun bloed hebben. (2) Omdat het virus zo weinig gezondheidsschade heeft aangericht, gaan de winkelcentra in Israël morgen weer open. Wel moeten mensen een mondkapje dragen, en mogen restaurants en café’s voorlopig alleen afhaalbestellingen leveren.

Opzettelijke verwoesting economie gaat vooralsnog gewoon door

In de VS zijn er dankzij de lockdown in 6 weken tijd meer dan 30 miljoen mensen werkloos geworden. Inmiddels begint Ruttes versie van de lockdown-stoomwals –in de naam van een virus waar 95% van de bevolking niet of amper ziek van wordt, en dat nog maar ca. de helft van aantal slachtoffers van de griep van 2017-2018 heeft gemaakt – ook de eerste takken van onze eigen economie te vermorzelen, wat onvoorstelbare schade zal aanrichten, en vele honderdduizenden mensen –of meer- werkloos zal maken.  Eerder waarschuwde economische experts al voor minimaal 20% werkloosheid in Nederland (1,5 miljoen – 2 miljoen mensen).

Zo vreest Koninklijke Horeca Nederland (KHN) dat als de maatregelen niet heel snel worden opgeheven, op 1 juli TWEE DERDE van alle horecazaken failliet is. Kroegmagnaat Laurens Meyer verklaarde daarom zijn 50 kroegen op 1 juni sowieso te openen, en zei dat zeker 1000 zaken achter hem staan.

Premier Rutte zei de ‘noodkreet te snappen’, maar we kopen inmiddels niets meer (en over een poosje ook letterlijk!) voor zijn zogenaamde begrip. We hebben ACTIE nodig, want ALLES pleit ervoor om de economie en samenleving onmiddellijk compleet te herstarten. De kwetsbare groepen kunnen dan juist nog beter worden beschermd dan nu het geval is.

(1) MedRX via The Gateway Pundit
(2) Arutz 7
(3) Afbeelding (onbewerkt): Pete Linforth , Pixabay (rechtenvrij)

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 28 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner