“Vluchtelingen” – over de situatie in Turkije, in Griekenland en op de Balkan

Van een bezoeker kregen wij de volgende informatie. Bedankt John!

🔹 Wuhan naar Shanghai = 629 km
🔹 Wuhan naar Beijing = 1052 km
🔹 Wuhan naar Milaan = 8700 km
🔹 Wuhan naar New York = 12000 km
🔹 Wuhan naar Sao Paulo = 17.964 km
🔹 Wuhan naar Londen = 8880 km
🔹 Wuhan naar Parijs = 8900 km
🔹 Wuhan naar Spanje = 9830 km
🔹 Wuhan naar India = 3575 km
🔹 Wuhan naar Iran = 6560 km

Er is iets mis ...!

 Het Chinese virus is ontstaan in de stad Wuhan in China en heeft nu alle uithoeken van de wereld bereikt, maar dit virus bereikte niet de Chinese hoofdstad: Beijing en de economische hoofdstad: Shanghai, nabij Wuhan.

* Waarom? *

🎈 Peking is een stad waar alle Chinese leiders wonen, daar wonen militaire leiders, zij die de macht over China beheersen, wonen daar, en Peking is niet gesloten, het is niet in quarantaine geplaatst, het is niet gesloten. Het is open! Het Chinese virus heeft daar geen effect.

* Waarom? *

🎈 Shanghai is de stad die de Chinese economie beheert, het is de economische hoofdstad van China, alle rijke Chinezen wonen er! Degenen die de industrie onderhouden. Er is geen blokkade, het Chinese virus heeft daar geen effect !!!

* Waarom ...? *

Het Chinese virus is een pandemisch virus. Er werd hem verteld dat paniek over de hele wereld zou ontstaan, maar hij zou niet naar Peking en Shanghai komen.
Het is erg belangrijk dat we deze vraag aan China stellen.
Het Chinese virus heeft terreur veroorzaakt in grote steden over de hele wereld, dus waarom heeft het virus Peking niet bereikt ...?

Waarom ben je niet naar Shanghai gekomen ...? 🤷🏽♂

* Waarom ...? *

🎈 Peking en Shanghai zijn buurlanden van Wuhan! Het Wuhan-virus heeft alle uithoeken van de wereld bereikt, maar het heeft Peking en Shanghai niet bereikt ...!

* Waarom ...? *

🎈 Momenteel zijn heel India en 1,3 miljard mensen gesloten. Onze economie is verlamd, maar alle grote steden in China zijn open en vanaf 8 april opent China ook Wuhan! De hele wereld wordt lastig gevallen door terreur! Nieuwe zaken bereiken China echter niet en China is open ...!

* Waarom? *

🎈 Een ander zeer belangrijk aspect is dat de wereldwijde aandelenmarkt bijna is gehalveerd! Maar dit virus heeft geen invloed op de Chinese markt ...!

* Waarom? *

Ongeacht het antwoord geven ze maar één ding aan: het Chinese virus is het biologische wapen van China dat China in de wereld heeft moeten vernietigen! Na het doden van enkele mensen, controleerde China dit virus! Misschien heeft hij ook medicijnen die hij niet met de wereld deelt!

* Waarom ...? *

Omdat het de grootste terroristische aanslag in de menselijke geschiedenis was. Zelfs met directe betrokkenheid van de WHO-president, een Ethiopische marxistische jager, geleid door de Chinese dictatuur en geleid door de diplomatieke inspanningen van de WHO van de Chinese regering.

Bron: John

© E.J. Bron

 

Reacties 2

Kerst Muts op zondag 24 november 2019 22:44

Wat een bende zeg

Wat een bende zeg
De Joker op maandag 25 november 2019 08:11

Ja of niet

Ja of niet
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner