By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

‘Meer dan 1 MILJOEN mensen’ gaan in Washington protesteren tegen verkiezingsfraude

Ali Alexander, één van de organisatoren van de ‘Stop the Steal’-beweging, zei tegen zender NTD dat er op 6 januari in Washington D.C. meer dan één miljoen mensen gaan protesteren tegen verkiezingsfraude. “Zelfs de president tweet erover,” zei Alexander. “We lobbyen momenteel bij leden van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat.”

Hij zei verder dat hij meer dan 30 afgevaardigden heeft gesproken die bezwaar zullen maken als het Amerikaanse Congres aanstaande woensdag de uitslag van de presidentsverkiezing moet goedkeuren. Normaal gesproken is dat een formaliteit, maar als klachten worden ingediend kan dat volgens Amerikaanse media leiden tot een urenlang debat waarbij ook gestemd moet worden.

wasprotest

Op 6 januari telt het Congres de stemmen van het kiescollege. Republikein Josh Hawley kondigde als eerste senator aan te zullen dwarsliggen in het Congres. Hij doet dat volgens een verklaring namens de ‘miljoenen kiezers die zich zorgen maken over de integriteit van de verkiezingen’. Ook partijgenoten van Hawley in het Huis van Afgevaardigden hebben aangekondigd te zullen protesteren. Meer dan 140 Republikeinse afgevaardigden zouden woensdag bezwaar willen maken.

We weten allemaal dat er verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden in dit land

Alexander zei acht keer meer mensen te verwachten dan bij eerdere demonstraties van ‘Stop the Steal’, waar honderdduizenden mensen aan deelnamen. “Er komen meer dan 100 bussen naar Washington D.C. En uit de staten Washington, Californië, Florida en Maine komen ruim 30.000 auto’s; vanuit alle uithoeken van Amerika trekken mensen naar de hoofdstad. Ik schat persoonlijk dat er minstens een miljoen, 1,5 miljoen mensen komen. Maar ik denk dat het er nog meer zullen zijn.”

“De mensen willen dat hun Congres het juiste doet,” zei Alexander. “We weten allemaal dat er verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden in dit land.” Hij zei verder dat hij in de afgelopen acht weken meer doodsbedreigingen heeft ontvangen dan ooit tevoren.

Totalitaire methodes

Alexander voegde toe dat de linkse ideologie ‘een orde is die zichzelf ziet als liberaal’, maar die in werkelijkheid technocratische, totalitaire methodes gebruikt om conformisme aan marxisme, communisme en socialisme af te dwingen.

“Ik tref immigranten uit China, immigranten uit Oost-Europa en immigranten uit Zuid-Amerika die me huilend vastpakken en zeggen dat ze dit eerder hebben zien gebeuren.”

[The Epoch Times]

© Copyright (c) NineForNews.nl

 

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 04 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner