‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquine voor, ondanks verbod door Inspectie’

Degenen met ernstige symptomen ‘hebben in mijn ogen een zinktekort, dus de ouderen en zieken. Als we nu met z’n allen extra zink gaan innemen, dan pak je een medicijn dat werkt.’ (Afbeelding: (2)).

Frankrijk heeft al grote test met de therapie gedaan: 94% geneest. Waarom wil onze regering er dan mee wachten? – Zink supplementen heel belangrijk – Nog een effectief middel: quercetine

In een nieuw interview heeft de Limburgse huisarts Rob Elens, die het nieuws haalde met het genezen van 8 corona patiënten met hydroxychloroquine, gezegd dat het laatste woord nog niet is gesproken over het plotselinge verbod van de Inspectie voor de Volksgezondheid op dit goedkope en zeer effectieve middel, dat in combinatie met azitromycine en zink door vele duizenden artsen over de hele wereld met succes wordt toegepast. Volgens Elens wordt hydroxychloroquine ook door andere Nederlandse huisartsen voorgeschreven. Dat lijkt echter tegen de wil van de regering Rutte in te gaan, want die schijnt voornamelijk in te zetten op het verplicht vaccineren van de hele bevolking in 2021.

‘Mijn apotheek, die contact heeft gehad met collega’s in het land, vertelde me dat ik echt niet de enige ben die dit voorschrijft.,’ aldus Elens. De reden dat hij vrijwel onmiddellijk –dus zonder dat er zelfs maar een onderzoek was ingesteld- door de Inspectie een verbod kreeg opgelegd, was vooral omdat hij de regionale media erbij had gehaald.

Minimale bijwerkingen, medicijn bestaat al sinds 1955

Volgens Elens werkt de therapie ‘al binnen een dag of drie, ook bij patiënten in verpleeghuizen. Het moet dus gewoon onderzocht worden. Het is een simpel medicijn, en de bijwerkingen zijn minimaal.’ Iedereen heeft het dan wel over eventuele QT-verlenging (een soort hartritmestoornis), maar de kans daar op is slechts 0,01%. ‘En dan nog ga je er niet dood aan.’

Ook het verwijt van sommigen dat er op mensen geëxperimenteerd zou worden, wijst hij resoluut af. ‘Dit geneesmiddel bestaat al sinds 1955! Het is niet nieuw, maar oud, antiek. Omdat wij geen malaria hebben, wordt het in Nederland alleen door reumatologen voorgeschreven om bepaalde klachten te behandelen.’

Om te voorkomen dat mensen doodziek worden door corona, moet de therapie juist al in de eerste lijn (dus via de huisarts) worden toegepast, zo stelt Elens, en niet pas als mensen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, zoals de overheid zegt. Bovendien is er géén tekort aan. Hydroxychloroquine wordt zelfs in eigen land, in Zeewolde, geproduceerd. ‘Het is dus geen steekhoudend argument dat je het medicijn dan weghaalt bij een ander.’

Zink lijkt heel belangrijk te zijn, veel ouderen en zieken hebben tekort

‘Maar als ik het dan niet mag voorschrijven, dan is er nog een andere bioactieve stof uit een plant, quercetine, dat net als hydroxychloroquine zink in de aangetaste cellen brengt.’ Hierdoor wordt de vermenigvuldiging van het virus gestopt. ‘Zink is hierin heel belangrijk, en de helft van de oudere mensen hebben daar een tekort aan. Mensen met chronische ziektes hebben een tekort aan zink. Dat uit zich onder andere in smaak- en reukvermindering.’

85% van mensen die corona krijgen hebben slechts milde klachten. Degenen met ernstigere symptomen ‘hebben in mijn ogen een zinktekort, dus de ouderen en zieken. Als we nu met z’n allen extra zink gaan innemen, dan pak je een medicijn dat werkt. Maar zink wordt nooit meegenomen, wordt nooit gemeten, en ze gebruiken het ook niet in het ziekenhuis. ’En dat terwijl uit eerdere onderzoeken is gebleken dat zink ook bij andere virussen helpt.

Quercetine en Ivermectine

Een IC-arts in Utrecht belde hem op en zei dat hij goede resultaten met quercetine bereikt, en zijn bevindingen naar onder andere de Erasmus Universiteit heeft gestuurd om te kijken of dit protocol onderzocht kan worden. In Canada wordt al gekeken of quercetine in grote hoeveelheden kan worden geproduceerd.

Elens noemt ook Ivermectine, een medicijn dat hier gewoon bij de apotheek verkrijgbaar is, dat in laboratoriumtesten een zeer sterke corona werkende remming lijkt te hebben (zie onze artikelen van 5 april en 7 april hierover).

‘Tot slot: het is een gevaarlijk virus. Ik begin was ik wat laconiek, maar nu ben ik voorzichtiger geworden. Er zijn af en toe ook mensen die niet oud zijn, en er ook in sneltreinvaart aan onderdoor gaan. Het is dus niet zomaar een verkoudheid. Je moet er echt voor oppassen, en voorkomen dat je besmet raakt. Maar als je goed voor jezelf zorgt, dus goed eten met eventuele aanvullingen zoals zink, dan heb je een goede weerstand en ben ik optimistisch.’

Franse test: 94% genezen; waarom wacht Nederland dan?

In Frankrijk hebben ze inmiddels een grote test met de hydroxychloroquine therapie gedaan. Daar is 94% van de corona patiënten ermee genezen. Waarom wil de regering Rutte –voor de zoveelste keer- weer eigenwijs zijn en eerst de resultaten van een eigen onderzoek afwachten? In de tussentijd vallen er talloze Nederlandse doden die mogelijk voorkomen hadden kunnen worden.

Kan de reden zijn dat men de bevolking met het ongeschijnlijk opzettelijk verlengen van de coronacrisis zo uitgeput en wanhopig wil krijgen, dat de burgers volgend jaar staan te springen om een verplicht vaccin? En dat deze effectieve, spotgoedkope en direct toepasbare therapie met hydroxychloroquine en/of quercetine dat grote globalistische doel, waarmee via een vaccin (mogelijk inclusief nanochip) totale controle over de hele bevolking –inclusief ieders lichaam en gezondheid- zal worden verkregen, in gevaar brengt? Of is dat slechts een ‘complottheorie’?

Xander

(1) Opiniez.com / YouTube
(2) Afbeelding: ML Photography, Pixabay (rechtenvrij)
Website van de bron!

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties 2

WP op maandag 13 april 2020 00:48

Gewoon doorgaan! Fuck the NWO

Gewoon doorgaan! Fuck the NWO
Gast - Joep op donderdag 16 april 2020 20:24

Bestonden er maar nanochips met zulke geavanceerde werking! Maar dit is pure science fiction.

Bestonden er maar nanochips met zulke geavanceerde werking! Maar dit is pure science fiction.
Gast
zondag 20 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner