Melinda Gates omschrijft ontmoeting met ‘weerzinwekkende’ Epstein: ‘Ik had er nachtmerries over’

Melinda Gates heeft gezegd dat ze ‘slechtheid’ voelde toen ze pedofiel Jeffrey Epstein ontmoette. In een interview met CBS Mornings sprak de ex-vrouw van miljardair en Microsoft-oprichter Bill Gates over een bezoek dat ze samen met haar man bracht aan Epstein, waar ze later nachtmerries over had.

“Ik vond het niet fijn dat hij ontmoetingen had met Jeffrey Epstein,” biechtte Gates op. “Ik heb hem dat ook duidelijk gemaakt.”

“Ik heb Jeffrey Epstein één keer ontmoet. Ik wilde zien wie die man was en ik had er al spijt van toen ik een voet over de drempel zette,” voegde Gates toe. “Hij was weerzinwekkend, de verpersoonlijking van het kwaad. Ik had er nadien nachtmerries over. Het was verschrikkelijk en hij was verschrikkelijk.”

Vele factoren

Gates gaf geen antwoord op de vraag of Bill en Epstein elkaar bleven ontmoeten nadat ze haar gevoelens kenbaar had gemaakt. “Vragen over wat de relatie van Bill daar was, moet hij zelf beantwoorden, maar ik heb hem heel goed duidelijk gemaakt hoe ik over hem dacht.”

Ze zei dat die relatie één van de vele factoren was die hebben geleid tot de scheiding, evenals de vermeende affaires.

Privéjet

Nadat Epstein in 2019 overleed in zijn cel, probeerde Bill Gates zich van de financier te distantiëren. De miljardair vloog ruim vijf jaar nadat Epstein was veroordeeld wegens zedenmisdrijven nog steeds mee aan boord van diens privéjet.

Vorige maand werd ook Jean-Luc Brunel, een oud-werknemer van Epstein, dood aangetroffen in de gevangenis. Brunel werd onder meer beschuldigd van het werven van jonge meisjes voor Epstein en het verkrachten van minderjarigen.

melindagates

[Infowars]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 23 mei 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers