We stellen graag aan je voor: Paula Hooyman

Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, zegt dat berichten en pagina’s die proberen protesten tegen lockdowns te organiseren, zullen worden verboden als ‘desinformatie’.
De Facebook-CEO bevestigde dat de berichten zouden worden verbannen tegen George Stephanopoulos van ABC op een segment van Good Morning America.

Stephanopoulos vroeg Zuckerberg hoe het bedrijf omgaat “met het feit dat Facebook nu wordt gebruikt om veel van deze protesten te organiseren om de sociale afstandsrichtlijnen in staten in de VS te trotseren. Als iemand zoiets probeert te organiseren, kwalificeert dat dan als schadelijke verkeerde informatie? ‘

“We classificeren dat wel als schadelijke verkeerde informatie en nemen dat weg”, bevestigde Zuckerberg, terwijl hij tegelijkertijd zei dat het belangrijk is “dat mensen over beleid kunnen debatteren.”

Een Facebook-woordvoerder bevestigde aan CNN dat de geplande protesten in Californië, New Jersey en Nebraska op verzoek van de staatsautoriteiten van hun pagina’s werden verwijderd.

Dit komt nadat president Trump zijn steun heeft gegeven aan demonstranten in verschillende staten die demonstreren tegen de thuisbevelen van hun gouverneurs, waaronder een 3.000 man sterk protest in Lansing, Michigan. Demonstranten in Michigan hebben Facebook gebruikt om te organiseren.

Op Twitter riep de president demonstranten op om de staten Michigan, Minnesota en Virginia te ‘bevrijden’ en riep hij ook de burgers van Virginia op om ‘uw geweldige tweede amendement te redden’. Het wordt belegerd! ‘

Tijdens de coronavirus persconferentie van het Witte Huis op vrijdag, steunde Trump de demonstranten meer.

‘Dit zijn mensen die hun mening geven’, zei de president. “Het lijken me zeer verantwoordelijke mensen, maar ze zijn een beetje ruw behandeld.”

Bronnen:

BREITBART

BREKEND] Facebook verwijdert vanaf volgende week iedere link naar ...

Redactie World Unity

© www.bof.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner