Merkel dreigt scholen weer te sluiten als ouders zich niet houden aan de regels

Een brief van het ministerie van Cultuur van de Vrijstaat Saksen bedreigt ouders met het terugtrekken van kinderen als ze niet voldoen aan de Corona-voorschriften.

In de nasleep van de Corona-crisis moeten ouders in Saksen nu aan strikte regels voldoen als het gaat om het naar school gaan van hun kinderen. Ze moeten het kind dus elke dag een gezondheidscertificaat geven, waarin ze door ondertekening informatie moeten geven over de gezondheidstoestand van het kind. Als dit formulier wordt vergeten, moeten ouders hun kind onmiddellijk van school halen. Ouders zijn ook verplicht te bevestigen dat er bij andere gezinsleden geen symptomen van verkoudheid zijn opgemerkt.

De staat dreigt met terugtrekking van kinderen

(In de brief aan ouders hier om te vinden) waarin dit beleid wordt beschreven, is de zinsnede echter: “Als u dat niet doet, moet de school de griffie inschakelen – inclusief de zorg voor het kind.” Voor alle ouders. waarschijnlijk de ergste bedreiging.

Omdat de zorg niets anders is dan een tijdelijke plaatsing van het kind in een tehuis of een pleeggezin, wat door de autoriteiten kan worden bepaald in acute crisissituaties of wanneer het welzijn van het kind in gevaar wordt gebracht. Moeten dergelijke demonstranten in overeenstemming worden gebracht door kinderen te ontvoeren tegen de coronamaatregelen?

De procedure doet denken aan donkere tijden

Kinderen werden door de staat hun ouders ontnomen of gebruikt als een middel om druk uit te oefenen, niet alleen tijdens de periode van het nationaal-socialisme, maar ook in de Sovjet-Unie of andere totalitaire staten zoals de DDR. Zo bepaalde de DDR-familiecode dat ouders hun kinderen moesten opvoeden ‘om actieve socialisten te zijn’, die vervolgens socialistische persoonlijkheden zouden zijn ‘om werk te respecteren’, ‘de Sovjet-Unie lief te hebben’ en ‘desnoods ook de grenzen’ Geweergeweld – verdedigen “. Als ouders deze richtlijnen niet volgden, had de staat de macht om hen hun rechten op het gebied van opvoeding te ontnemen.

Maar ook “haatdragend gedrag” of “agenten tegen de staat” kunnen een reden zijn. Degenen die oppositioneel waren, regime-critici lazen of buitenlandse pers lazen, riskeerden de toegang van de staat tot hun eigen kinderen. De staat gebruikte deze mate van staatscontrole om ervoor te zorgen dat de voorgeschreven politieke ideologie ook in de families werd nageleefd.

El Pais retracts Merkel comparison to Hitler - The Local

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner