Migranten vernielen Grieks-Orthodoxe kerk op Lesbos

Eind februari heeft de Turkse regering besloten om de grenzen richting Griekenland te openen en massa’s mensen door te laten, inmiddels zit Griekenland met de problemen opgescheept. Er is een grootschalige stroom op gang gekomen van mensen uit alle delen van de wereld. Griekse grenswachten worden door hen aangevallen en met van alles bestookt, onder de bekende kreet ‘allah akbar’. Op het eiland Griekse Lesbos, waar dagelijks bootjes met migranten aankomen werd deze week een Grieks-Orthodoxe kerk totaal vernield.

De lokale media meldt dat groepjes van zo’n 500 migranten uit het opvangkamp Moria waren gekomen, op het eiland ronddwaalden en onderweg het Griekse geloofshuis sloopten. Ze kwamen ook in confrontatie met de politie en die moest reageren met traangas toen ze met stenen werden bekogeld. Het eiland is al een tijdlang mikpunt van een hernieuwde immigratie-invasie en ook de bewoners zijn het meer dan zat en worden gedwongen weerbaarder te worden.

ReactNieuws

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner