Verwoesten chemtrails het milieu!

Verwoesten chemtrails het milieu? Deze stadsbestuurder zegt van wel

Gisela Schrank, lid van het stadsbestuur van de Duitse stad Castrop-Rauxel, maakt zich grote zorgen over de impact van vliegtuigstrepen op het milieu.

Volgens haar worden speciale vliegtuigen ingezet om een soort zonnescherm te creĂ«ren in de lucht dat de aarde moet afschermen van de zon. Men spreekt in dit geval ook wel van geo-engineering.

Ze merkt op dat deze vliegtuigen geen gewone condensstrepen (contrails) achterlaten. Dergelijke strepen verdwijnen na enkele minuten.

Chemische substantie

De speciale toestellen stoten een substantie uit die als het ware wordt uitgesmeerd over de hemel en die urenlang blijft hangen, zegt Schrank. Deze strepen worden ook wel chemtrails genoemd.

Iedere deskundige die eerlijk is en deze materie begrijpt, zal zeggen dat het hierbij niet om de uitstoot van vliegtuigen gaat, aldus de stadsbestuurder.

We hebben hier te maken met een chemische substantie die dit zogenoemde zonnescherm moet gaan vormen, zegt ze.

Geen normale vliegtuigen

Schrank merkt op dat deze toestellen ook ’s nachts vliegen. “Dat kunnen geen normale vliegtuigen zijn.”

Ze wijst er verder op dat meteoroloog Jorg Kachelmann ‘op tv verklaarde dat chemtrails bestaan, en vervolgens werd ontslagen’.

De Duitse federale milieu-instantie, het Umweltbundesamt, heeft in 2011 een document gepubliceerd waarin wordt gezegd dat het bestaan van chemtrails ‘niet geloofwaardig’ is.

 

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers