Mila: Een Frans meisje bekritiseert de islam – staat en moslims verklaren haar “vogelvrij”

Mila Orioll, een 16-jarig meisje dat de islam op Instagram in Frankrijk bekritiseerde, ontvangt nu gewelddadige doodsbedreigingen en moet onderduiken. Het hoofd van de Franse moslims denkt dat deze bedreigingen correct zijn en het Franse ministerie van Justitie heeft een ‘haatzaaiende’ rechtszaak tegen het meisje gestart.

“Ik haat religie, de Koran is vol haat … jouw religie is shit”, zegt de Franse studente Mila Orioll (16) op haar Instagram-account, dat momenteel krantenkoppen haalt in heel Frankrijk.

Nu ontvangt ze talloze doodsbedreigingen, die volgens de Koran de “goddeloze teef” moeten straffen. Op advies van de politie gaat ze niet meer naar school, bevindt zich op een onbekende locatie. Maar ze kan niet rekenen op de solidariteit van de verantwoordelijken in wat ooit seculier Frankrijk was. Integendeel.

Hoofd van de overheidsinstantie tegen islamofobie: “Nu moet het gevolgen hebben”

Maar de protesten van veel verantwoordelijke partijen in Frankrijk over de zaak zijn beperkt. Integendeel, de algemene afgevaardigde van de Franse Islamraad CFCM en hoofd van het staatsorgaan tegen islamofobie in Frankrijk, Abdallah Zekri (dwz de Franse Mazyek), beschouwt zelfs de doodsbedreigingen tegen het islam-kritische meisje als gerechtvaardigd: wie de wind zaait, moet de storm verwachten en zie zelf hoe ze omgaat met de gevolgen:

“Het meisje weet precies wat ze zegt. Ze heeft religie beledigd, nu moet ze de consequenties van haar woorden dragen ”- zei Zakri.

Nu heeft Marine Le Pen ook deelgenomen aan de discussie en is de enige meer bekende politicus die het meisje steunt: Mila had destijds niets anders gedaan dan de redactie van Charlie Hebdo:

“Mila’s uitspraken kunnen als vulgair worden beschouwd, maar we kunnen niet accepteren dat iemand in Frankrijk hiervoor ter dood wordt veroordeeld”, aldus Le Pen op Twitter.

Minister van Justitie: Hate speech procedure gestart

Vreemd tegenstrijdig, alsof ze iedereen blij wilde maken met wat ze zei, minister van Justitie Nicole Belloubet daarentegen, bekritiseerde herhaaldelijk Mila voor het beledigen van religie, wat een schending van de gewetensvrijheid was. Uit voorzorg heeft het ministerie van Justitie een zaak tegen Mila ingeleid op verdenking van “haatzaaiende taal”, zelfs voordat het actie ondernam tegen de doodsbedreigingen, maar heeft het ingetrokken nadat de wrok onder de bevolking te groot was geworden.

Tot nu toe is Mila, ondanks de jacht van linkse politici en georganiseerde moslims, hard geweest: ze is geen racist, zoals ze nu wordt beschuldigd door linkse politici, en zal blijven zeggen wat ze denkt.

Hoe lang duurt het voordat de Franse fanatieke moslims het heft in eigen handen nemen? Indirect gemotiveerd door Franse politici.

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner