MIT: Corona vaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden

‘Forse klap’ voor vaccinindustrie, of juist voorwendsel voor steeds weer nieuwe vaccinaties? – ‘Herbesmettingen met coronavirussen zijn normaal’ – Viruswaanzin.nl lanceert nieuwe petitie: Stop de Lockdown NU!

Terwijl de grootste economische welvaartsvernietiging in de geschiedenis als gevolg van lockdowns en social distancing in steeds meer landen een torenhoge tol begint te eisen, blijkt uit een publicatie van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) dat mensen tegen niet één coronavirus blijvende immuniteit opbouwen. Omdat mensen hooguit enkele maanden immuun blijven, is het buitengewoon onwaarschijnlijk dat er ooit een werkend vaccin tegen Covid-19 wordt ontwikkeld. Of is het misschien de bedoeling dat de wereldbevolking zich straks iedere paar maanden opnieuw moet laten vaccineren?

Het ontwikkelen van een -verondersteld werkend- vaccin duurt normaal gesproken tussen de 8 en 10 jaar, terwijl pas na 15 tot 20 jaar kan worden gezegd of een vaccin daadwerkelijk ‘veilig’ is. Vaccinfabrikanten en virologen beweren echter dat een Covid-19 vaccin al binnen 12 tot 18 maanden klaar is, mogelijk zelfs veel eerder.

Veel mensen die nog steeds blindelings de propaganda in de mainstream media geloven, lijken niet te kunnen wachten tot er met vaccinaties wordt begonnen, wat door bijna alle politici van meet af aan als de enige ‘oplossing’ wordt gepresenteerd. Maar wat nu als er NOOIT een werkend tegen vaccin tegen Covid-19 wordt ontwikkeld?

Immuniteit tegen coronavirussen duurt hooguit enkele maanden

In het MIT Technology Review werd op 27 april namelijk gewezen op een studie van de Columbia Universiteit, verricht tussen 2016 en 2018. De wetenschappers verzamelden neus uitstrijkjes van bijna 200 leraren, kinderen en hulpdienstmedewerkers, en vroegen hen een dagboek bij te houden van iedere keer dat ze moesten niesen of een zere keel hadden.

Eén van de doelstellingen was om te zien hoelang mensen immuun blijven tegen de verschillende luchtwegvirussen die er al sinds mensenheugenis rondgaan, inclusief vier coronavirussen, te weten HKU1, NL63, C229E en OC42.

Alhoewel daar het nieuwe coronavirus natuurlijk niet bijzat, geven de bevindingen met deze verwante coronavirussen zeer belangrijke informatie over de mogelijkheid dat er een vaccin wordt ontwikkeld. De conclusies van het MIT zullen de vele volgelingen van Bill Gates’ wereldwijde vaccinatiesekte niet vrolijk stemmen:

‘De Columbia researchers… ontdekten dat mensen herhaaldelijk opnieuw worden geïnfecteerd met hetzelfde coronavirus, zelfs in hetzelfde jaar, en soms meer dan eens. In anderhalf jaar tijd testte een half dozijn vrijwilligers twee of drie keer positief** voor hetzelfde virus, in één geval zelfs binnen vier weken. Dat is een enorm verschil met het patroon van infecties zoals mazelen of waterpokken, waarvoor  mensen na herstel levenslange immuniteit kunnen verwachten.’

(** We hebben er al vaker op gewezen dat de gebruikte PCR test volgens alle wetenschappelijke bevindingen slechts voor 40% tot 70% betrouwbaar is, en grote aantallen valse positieven en valse negatieven produceert. Zo kan iemand 2 x positief testen en toch niet besmet zijn, of 2 x negatief, maar wel besmet.)

‘Forse klap’, of juist voorwendsel voor steeds weer nieuwe vaccinaties?

Co-auteur van de studie, Jeffrey Shaman, waarschuwt dat immuniteit tegen coronavirussen ‘snel lijkt af te nemen.’ MIT auteur Antonio Regalado concludeert daarom dat ‘de publieke discussie over de (huidige) pandemie misleidend kan zijn. Men heeft het over ‘het afvlakken van de piek’ en ‘immuniteitspaspoorten’ voor de herstelde mensen… Dat gaat er allemaal vanuit dat immuniteit blijvend is, maar wat nu als die snel weer voorbij gaat?’

Mike ‘Natural News’ Adams noemt de door het MIT gepresenteerde studie dan ook ‘een forse klap’ voor degenen die er vanuit gaan dat een vaccin de wereld van Covid-19 gaat redden.

Er bestaat echter nog een andere mogelijkheid: deze studie zou juist door de vaccinfabrikanten kunnen worden gebruikt om de politici ervan te overtuigen dat de wereldbevolking zich iedere paar maanden opnieuw moet laten vaccineren tegen Covid-19 (/ Covid-20, Covid-21, aangezien Bill ‘Gates of Hell’ al letterlijk ‘pandemie 2’ heeft aangekondigd). ‘Wat een geweldig nieuw verdienmodel!’ zou een niet onlogisch conclusie van een kritische geest kunnen zijn.

Tweede golf?; herbesmettingen zijn normaal

Honderdduizenden van Covid-19 herstelde mensen lijken tot nu toe bijna allemaal immuun te zijn voor herbesmetting. Chinese wetenschappers deden testen op apen, en ontdekten dat deze na herbesmetting GEEN symptomen ontwikkelden. Het virus kon zelfs niet in hun keel worden ontdekt. Dat lijkt erop te wijzen dat de door media en politiek gehypete ‘tweede golf’ er niet of nauwelijk gaat komen – tenzij de immuniteit tegen Covid-19 inderdaad al na enkele maanden is verdwenen.

In dit verband is het niet onbelangrijk te wijzen op het feit dat het normaal is dat mensen steeds weer besmet worden met coronavirussen, steeds weer verkouden worden, griep krijgen, et cetera. Ook geeft het idee van ‘levenslange immuniteit’ een vertekend beeld; zo blijft bijvoorbeeld het waterpokkenvirus voor altijd in je lichaam, en kan onder bepaalde omstandigheden weer actief worden, wat tientallen jaren later gordelroos (een bijzonder pijnlijke en soms ook gevaarlijke aandoening) kan veroorzaken.

‘Ik vertel tegen iedereen –niemand gelooft me, maar het is waar- dat wij iedere winter coronavirussen krijgen,’ zegt Matthew Friedman, die virussen bestudeert aan de Universiteit van Maryland. Dat betekent dat je dezelfde virussen steeds weer opnieuw kunt krijgen, ook al heb je antistoffen ontwikkeld. ‘We begrijpen echt nog niet of dit komt doordat het virus in de loop van de tijd verandert, of dat de antilichamen ons niet tegen de infectie beschermen.’ (2)

Blijf dus nuchter nadenken en aan deze wetenschappelijke feiten denken als u in de media weer paniek zaaiende, vaak als ‘fact checkers’ vermomde nepnieuws berichten leest die u zover moeten krijgen mee te werken met straks weer een nieuwe lockdown, omdat alles op alles zou moeten worden gezet om nieuwe besmettingen te voorkomen. Nogmaals: een lockdown is niet alleen nutteloos gebleken voor het aantal besmettingen en doden, maar lijkt zelfs extreem schadelijke gevolgen voor zowel de volksgezondheid als de hele samenleving te hebben.

‘Versterk u immuunsysteem met natuurlijke middelen’

Mike Adams schrijft dat nu een vaccin zo goed als zeker zinloos zal zijn, mensen niet hoeven te wanhopen. ‘We kunnen ons de beste kans geven het coronavirus te verslaan door gezond te leven (en zo hartkwalen en diabetes te vermijden), en onze immuniteit op te bouwen met natuurlijke versterkers zoals zink en vitamine D.’ Volgens veel wetenschappelijke en medische experts in binnen- en buitenland kunnen ook vitamine C en quercetine een belangrijke rol spelen.

Gezien het verbod* op de spotgoedkope, in tientallen landen zeer effectief gebleken hydroxychloroquine-zink therapie (* onderbouwd met vals recent wetenschappelijk onderzoek waaruit het cruciale zink opzettelijk werd weggelaten (3)) lijkt in eigen land Covid-19 niet op een andere wijze te mogen genezen of te worden voorkomen dan door een nog in ontwikkeling zijnd, onbewezen, onmogelijk voldoende getest, en daarom potentieel levensgevaarlijk vaccin, dat volgens het MIT dus hoogstwaarschijnlijk toch niet gaat werken.

————-

Viruswaanzin.nl is een ‘groep bezorgde ondernemers die een brede coalitie van maatschappelijke geëngageerde burgers vertegenwoordigen, die vinden dat het NU anders moet. Wij wijzen het ‘nieuwe normaal’ consequent en pertinent af.’ Op deze site kunt hun petitie ‘Stop ‘Lock-Down’ maatregelen NU!’ ondertekenen.


Xander

(1) Natural News
(2) MIT Technology Review
(3) Zero Hedge


Zie ook o.a.

30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
29-05: Longschade door corona is niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
27-05: Chinese wetenschappers: Coronavirus gebruikt zelfde strategie als HIV bij aanval op immuunsysteem
26-05: Virus- en vaccin professor: Covid-19 lijkt speciaal ontworpen om mensen te besmetten
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
05-05: Weer een verpleegkundige in New York die spreekt van ‘medisch wanbeleid’ en ‘moord’
02-05: Ministerie Homeland Security bevestigt krachtige werking zonlicht tegen coronavirus
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner