BLCKBX – Documentaire: Wat gebeurde er werkelijk?

Zeventien getuigen van de harde waarheid spreken zich uit over wat zij meemaken in de zorg: de onmenselijkheid en schade van alle maatregelen, de overdreven maar alles verlammende angst en de talloze bijwerkingen van de vaccins, die steeds zichtbaarder worden.

Journaliste Elsa Mittmannsgruber deed een oproep aan artsen, verpleegkundigen, paramedici, therapeuten en iedereen die werkzaam is in de zorg. Honderden zorg-professionals meldden zich bij haar met hun verhaal. De zorg is echter een sector die wordt gekenmerkt door tegenwerking en stigmatisering van iedereen die ook maar de kleinste kritische noot durft te uiten over het corona-beleid en de vaccins. Daarom willen de meesten van hen anoniem blijven. Maar deze zeventien dappere getuigen – uit Duitsland, Oostenrijk en Oost-Tirol – durven met naam en toenaam de noodklok te luiden: het gaat niet goed.

Overdreven angst

Het ging al niet goed tijdens de eerste fase van deze zogenaamde pandemie. Door de overdreven angst voor het onbekende virus werden belangrijke afdelingen van ziekenhuizen gesloten om personeel en bedden vrij te spelen. Dit alles voor een golf patiënten die nooit zou komen. Terwijl veel corona-patiënten ook nog eens prima thuis hadden kunnen revalideren, maar nu – bevangen door een irrationele angst – in het ziekenhuis lagen. En zorgpersoneel zat juist zonder klachten thuis, alleen vanwege een positieve test. Was er daarom wel sprake van een overbelaste zorg?

Bijwerkingen

In de reguliere media gaat het nog maar weinig over de steeds zichtbaarder wordende bijwerkingen van de vaccins. Radiostilte voert de boventoon. En wat we wel horen is vooral de boodschap dat de vaccins ‘veilig en effectief’ zijn. Terwijl er toch steeds meer aanwijzingen zijn dat ze meer schade veroorzaken dan dat ze leed voorkomen. Deze zeventien zorgprofessionals doorbreken de stilte, ook namens hun honderden collega’s die anoniem willen blijven. Ze vertellen ons over de enorme toename van allerlei gezondheidsklachten onder gevaccineerden en de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen om deze te rapporteren. Genoeg is genoeg, zeggen zij nu.

Ondertiteling aanzetten: zet video aan, klik op ‘cc’ rechtsonder en dan op ‘dutch’.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel ze ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben ze uw hulp nodig.

Doneer aan BLCKBX


Website van de bron!

Gast auteur
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers