Dringende waarschuwing voor de wereld

Tot voor kort publiceerde de Britse overheid onthullende cijfers over sterfgevallen in het land, maar nu is dat gestopt.

Niet zo vreemd als je de dringende waarschuwing hoort van de Duitse advocaat Reiner Fuellmich.

We zijn al zo afgestompt op deze wereld dat mensen het gewoon vinden dat jonge kinderen aan de lopende band sterven aan hartaanvallen. Ook deze week zie je weer hetzelfde verhaal. Jonge kinderen die onder druk worden gezet om een experimentele gentherapie injectie te halen omdat ze denken dat ze een beschermend ‘vaccin’ krijgen tegen corona.

Naast de talloze onverklaarbare hartaanvallen bij zowel kinderen als volwassenen hebben we natuurlijk het grote probleem van de grotendeels verwoeste immuunsystemen bij ‘gevaccineerde’ mensen.

Er is in Engeland een website die al heel lang registreert hoe snel die immuunsystemen achteruit gaan na de injecties en ze deden dit altijd op basis van cijfers zoals die door de Britse overheid werden verstrekt.

Zo kwamen ze in oktober vorig jaar al met de volgende tabel waar je kunt zien dat de leeftijdsgroep tussen de 40 en 50 het zwaarst wordt getroffen.

Waar een ‘vaccin’ een positieve beschermingswaarde zou moeten hebben, blijkt dat bij bovengenoemd leeftijdsgroep de beschermingswaarde meer dan 100 procent negatief is. Dit betekent dat in plaats dat het ‘vaccin’ het immuunsysteem helpt, deze juist het tegenovergestelde veroorzaakt. Mensen worden juist heel erg kwetsbaar voor allerlei ziektes, veel meer dan wanneer ze niet die injectie zouden hebben gekregen.

effectiviteit coronavaccins

Enige tijd na publicatie van bovenstaande soort tabellen kwamen er waarschuwingen van de Britse overheid dat de cijfers niet op deze manier gebruikt konden worden om aan te tonen dat de ‘vaccins’ niet effectief zouden zijn. Dit, ondanks het feit dat de cijfers in bovenstaande tabel zijn berekend met precies dezelfde formule die door Pfizer wordt gebruikt in haar proeven om de effectiviteit van hun product aan te tonen.

Nu is de Britse overheid nog een stap verder gegaan en heeft besloten om helemaal geen cijfers meer beschikbaar te stellen zodat bovenstaande overzichten niet meer gemaakt kunnen worden.

Bovenstaande sluit naadloos aan op de recente waarschuwing van de Duitse advocaat Reiner Fuellmich.

Zoals inmiddels bekend heeft deze man ontelbare getuigenverhoren achter de rug met allerlei echte experts.

Gebaseerd op alles wat hij in die verhoren heeft ontdekt vind hij het gerechtvaardigd om nu de wereld te waarschuwen voor hetgeen gaat komen.

Samen met zijn team is Fuellmich tot de conclusie gekomen dat de volgende stap in de plannen van de satanische sekte is dat ze een wereldwijde AIDS campagne zullen starten.

Dit op basis van het feit dat de immuunsystemen van gevaccineerde mensen dusdanig zijn verzwakt door de experimentele injecties zodat ze AIDS willen gebruiken om dat te verbergen.

Fuelmich gaat er van uit dat virussen bestaan en hij claimt dat het een feit is dat er in het genetisch materiaal van wat ze dan coronavirus noemen stukjes HIV code voorkomen.

Een ander feit is volgens hem dat diezelfde stukjes HIV codering ook voorkomen in de ‘coronavaccins’, hetgeen volkomen onlogisch is.

Daarnaast blijkt het steeds vaker dat mensen die zijn ‘gevaccineerd’ positief testen voor HIV. 

Dan zijn er opeens wereldwijd allerlei campagnes over AIDS, zogenaamde ‘aids awareness’ campagnes, hetgeen totaal onlogisch is omdat er op dit moment helemaal geen AIDS probleem is op de wereld.

En dan als klap op de vuurpijl krijgt Moderna opeens een noodgoedkeuring voor een AIDS vaccin en dit van een bedrijf dat voor de nep coronapandemie op het punt stond failliet te gaan en wat afgezien van het ‘corona vaccin’ nog nooit een succesvol product op de markt heeft gebracht.

We komen nu op een punt waarop het bijna niet langer mogelijk is om de gevolgen van de injecties, dat wil zeggen de verwoeste immuunsystemen, nog veel langer onder het tapijt te vegen.

Het probleem waar men straks natuurlijk wel mee zit is hoe te verklaren aan het grote publiek dat we nu ineens met een AIDS pandemie te maken hebben?

De ouderen weten nog hoe er altijd werd gezegd dat je geen HIV kunt krijgen door bij iemand in de buurt te zijn, maar zoals Fuellmich zegt, de jongere generaties weten dat allemaal niet.

En wie weet komen ze straks wel met ‘de ontdekking’ dat HIV ook via de lucht verspreid kan worden, of dat een variant is van het oorspronkelijke virus wat dit nu wel kan. Fuellmich denkt dat ze niet met een heel 'nieuw virus' zullen komen, maar met het een zeer besmettelijke variant van het HIV virus.

We hebben bovendien gezien de afgelopen paar jaar dat je alles kunt wijsmaken aan een gehypnotiseerd publiek. Het enige dat door voor nodig is, is een nieuwe angstcampagne en voor dat hebben ze de altijd gewillige mainstream media tot hun beschikking.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers