Moslims ruimen op na het nieuwjaarsfeest, maar…

Traditiegetrouw gaan vrijwilligers van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap op 1 januari in onder meer Tilburg en Almere de straat op om vuurwerkresten op te ruimen. Tegenover de NOS verklaart Mansoor Janssen van de gemeenschap dat de schoonmaakactie bedoeld is om het jaar ‘rein’ te beginnen, schrijft het extreem-linkse blog Joop.

Het is ook traditiegetrouw dat Ahmadiyya-moslims op veel plaatsen in de moslimwereld illegaal zijn en vervolgd worden omdat ze niet als echte moslims beschouwd worden.

Uiteraard is het prima dat de Ahmadiyya-moslims naar buiten gaan om schoon te maken en ben nogal onder de indruk van de NOS, die op de vroege ochtend van 1 januari een journalistenteam had, precies waar de moslims aan het schoonmaken waren.

Wat wel vreemd is, is dat Nederlanders die niet moslim zijn tienduizenden plekken in ons land schoonmaken, maar dat er geen meldingen laat staan reportages over hen worden gemaakt.

Het zou interessant zijn geweest als de media ook verslag hadden uitgebracht met close-ups van moslimjongeren die raketten afvuurden op huizen en balkons, tegen winkels en op trams, tegen de politie, andere mensen en dieren.

 

© Fenixx

 

Reacties 1

OZO op donderdag 02 januari 2020 22:26

Die lullen ook maar wat

Die lullen ook maar wat
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner