Muhammad hakte agent zes keer in het hoofd met machete

Via YouTube.

Het begon allemaal als een eenvoudige verkeersovertreding. Muhammad Rodwan was gestopt tijdens een routinecontrole. Hij probeerde te vluchten toen bleek dat zijn auto geen verzekering had. Rodwan schopte politieman Stuart Outten in de borst en sloeg hem in het gezicht.

Toen de Londense politieagent Stuart Outten, 28, op de nacht van de Heilige Vrijdag 2019 in Leyton in noordoost-Londen, de donkerhuidige bestuurder van een verdachte witte bestelwagen kort voor middernacht na een korte achtervolging bij een routineverkeerscontrole in het noordoosten van Londen wilde controleren, voelde deze zich gediscrimineerd. De bestuurder, Mohammed Rodwan, 56, stapte uit het voertuig en hakte na een verbale confrontatie met zijn machete zes keer hardhandig op het hoofd en vervolgens verder in het lichaam van de verraste bobby.

Zwaar gewond kon de moedige agent Stuart Outten zijn 50.000-volt Taser tegen de islamitische, in Afrika geboren agressor, als laatste handeling met tegenwoordigheid van geest activeren, voordat hij ernstig gewond in elkaar stortte.

De eerste poging van de politieman om de Taser af te vuren mislukte, in paniek miste hij het doelwit. Outten vertelde de rechtbank dat hij het alleen heeft overleefd omdat het elektrische pistool een tweede schot had.

Velen vroegen zich na het vonnis af waarom Rodwan was vrijgesproken van poging tot moord en slechts werd veroordeeld voor het opzettelijk verwonden van de politieagent, nadat bleek dat de jury nooit iets kreeg te horen over het gewelddadige verleden van Mohammed Rodwan.

De 56-jarige man heeft eerder negen jaar in de gevangenis gezeten voor een soortgelijke aanval in 1996, toen tegen twee mannen. Een van de slachtoffers verloor bijna een hand nadat hij door Rodwan werd geslagen met een machete. Hij is in 1983 ook veroordeeld voor verkrachting en heeft daarna drie jaar in de gevangenis gezeten.

Dit werd geheim gehouden voor de jury, aangezien rechter Sue Carr besloot Rodwan’s vorige misdaden niet in het proces te brengen. Dus ook al vroegen juryleden naar het verleden van de man, ze wisten niets over deze misdaden. In plaats van poging tot moord, werd Mohammed Rodwan veroordeeld voor de mindere misdaad van moedwillig lichamelijk letsel.

Mohammed Rodwan werd vrijdag veroordeeld tot 16 jaar gevangenisstraf.

Delen van de gebeurtenis werden gefilmd:

 

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner