Julian Assange kreeg beroerte na coronavaccinatie

Er is niet veel goed nieuws te melden over Julian Assange, de oprichter van Wikileaks.

Eerder dit jaar besloot de rechter dat hij vanwege gezondheidsredenen niet mocht worden uitgeleverd aan Amerika, nu is dat besluit terug gedraaid.

Eén van de grootste misstanden ooit in deze wereld is de manier waarop ‘beschaafde’ landen omgaan met Julian Assange.

Het enige dat deze journalist ooit heeft gedaan is de waarheid naar buiten brengen, iets dat in onze tijd tegelijkertijd één van de grootste misdaden is.

Assange is verraden door ieder beschaafd land. Allemaal kijken ze de andere kant op en laten hem aan zijn lot over.

Amerika moet en zal Julian Assange hebben en ze zetten net zolang druk op andere landen totdat ze krijgen wat ze willen.

Eerder dit jaar leek er even een lichtpuntje te zijn toen de Britse rechtbank besloot dat Assange niet mocht worden uitgeleverd aan Amerika omdat men bang was dat hij zelfmoord zou plegen.

Maar, die vreugde heeft niet lang geduurd, want afgelopen vrijdag besloot de rechtbank dat er dankzij de garanties van Amerika dat ze heel goed op Julian zullen passen er geen enkel beletsel meer is om hem alsnog over te leveren aan de Amerikanen.

Dat alles betekent nog niet dat hij onmiddellijk naar Amerika zal gaan, want er is nog een beroepsmogelijkheid.

Het uitleveringsverzoek moet opnieuw door de rechtbank worden behandeld, maar de advocaten van Assange kunnen de uitspraak nog aanvechten. Dat laatste zal „zo snel mogelijk” gebeuren, aldus Stella Moris, de verloofde van Assange. Zij spreekt van een „gigantische blunder.” Reporters Without Borders (RSF) heeft het vonnis ook veroordeeld. De persvrijheidsorganisatie vindt het kwalijk dat Assange een doelwit is geworden vanwege zijn bijdragen aan de journalistiek.

Echter, er is ook iets anders aan het licht gekomen de afgelopen dagen en dat is dat Julian Assange een beroerte heeft gehad in de gevangenis.

Dit bericht werd naar buiten gebracht door Stella Morris, zijn verloofde.

De beroerte vond plaats in oktober en wordt toegeschreven aan alle spanningen rondom de rechtszaak en mogelijke uitlevering.

Hij heeft ondertussen een MRI-scan gehad en moet nu anti beroerte medicijnen slikken.

Niet dat hij daar enige keus in heeft. In onderstaande korte video kan je de vader van Julian horen vertellen dat als hij zich niet houdt aan het medisch protocol zoals dat door de gevangenis wordt voorgeschreven dit resulteert in aantekening in zijn dossier voor de rechtbank.

Als de gevangenis zegt dat Assange bepaalde medicijnen moet slikken dan moet hij ze nemen anders werkt dit zwaar in zijn nadeel. Hetzelfde telt voor ‘coronavaccinaties’ en dus is Julian Assange volgens de regelen der kunst gevaccineerd.

julian assange, beroerte na vaccinatie

Dat hij dan vervolgens een beroerte krijgt, heeft uiteraard niets met het vaccin te maken ondanks dat men vreest voor een mogelijk zwaardere beroerte ziet de rechtbank nu geen enkele reden om zijn uitlevering op gezondheidsredenen af te wijzen. 

 

Ongetwijfeld zal Assange binnenkort getrakteerd worden op een gratis booster van de overheid en worden zijn kansen om dit alles te overleven met de dag kleiner.

Dit is de nieuwe wereld aan de vooravond van 2022.

Iemand die de waarheid vertelt is een revolutionair die keihard moet worden aangepakt.

Degenen die door hem zijn ontmaskerd als criminelen en moordenaars blijven zitten waar ze zitten en gaan gewoon door met wat ze altijd gedaan hebben.

Dit alles gebeurt net op het punt dat de man die in ons land duizenden levens heeft verwoest via de toeslagenaffaire en daarvoor moest aftreden deze week vol trots zijn nieuwe regering gaat presenteren.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers