Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk

Ongekende misdaden tegen de menselijkheid in Groot Brittannië: Ziekenhuis weigert om hoogzwangere vrouwen te helpen als zij niet 'gevaccineerd' zijn - New England Journal of Medicine plaats rectificatie, en erkent dat 'er geen bewijs is dat de Covid vaccins veilig zijn voor zwangere vrouwen' - Pfizer erkent dat Israël als 'uniek laboratorium' wordt gebruikt om te zien wat er met de vaxxers gebeurt

Jaren geleden werd na een officieel onderzoek vastgesteld dat de vaccinatieslachtoffers die in de officiële overheidsstatistieken terecht komen slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal zijn, mede omdat het rapporteren van deze slachtoffers voor artsen extreem moeilijk wordt gemaakt, en artsen veel slachtoffers die zich op het spreekuur melden daarom afwimpelen met 'het is toeval, aan de prik kan het niet liggen'. Expert dr. Jessica Rose deed een nauwkeurige analyse van de Amerikaanse VAERS database, en kwam tot de conclusie dat de cijfers met minimaal 41 keer moeten worden vermenigvuldigd. Dat betekent dat er in de VS in realiteit niet 'slechts' 1614, maar al minstens 66.174 miskramen door de Covid injecties zouden zijn (stand 10 september). En daar blijft de slachting die deze injecties onder de meest weerlozen aanrichten niet bij, want ook zuigelingen blijken nu te worden getroffen.

De database bevat 96 geregistreerde (en dus bijna 4000 virtuele) gevallen van zuigelingen die (ernstig) ziek zijn geworden door met vaccins besmette moedermelk. Zeker twee van hen zijn overleden. Zo gaat VAERS rapport 1532154 over een 36 jarige vrouw uit New Mexico, die op 4 juni haar eerste Pfizer shot kreeg. Op dat moment gaf ze borstvoeding aan haar 6 weken oude baby.

'Twee weken na mijn Pfizer vaccin werd hij erg ziek en kreeg hoge koorts. Hij werd 2 weken behandeld voor een zogenaamde bacteriologisch infectie, maar de testen op bacteriën waren allemaal negatief.' Na 2 weken was de baby weer een weekje thuis, maar vertoonde vreemde symptomen zoals gezwollen oogleden, huiduitslag en overgeven. Op 15 juli werd hij weer in het ziekenhuis opgenomen, en toen constateerden de artsen een 'atypische ziekte van Kawasaki'.

Trombose bekend gevolg van Covid vaccins, nu ook fataal voor baby's

Kort daarna overleed de baby als gevolg van bloedpropjes in zijn ontstoken aderen, een ruim van te voren door wetenschappers voorspelde, inmiddels steeds vaker voorkomende ernstige bijwerking bij vaxxers van alle leeftijden. De moeder vermoedt dat het pathogene spike eiwit dat door de Pfizer injectie in het menselijke lichaam wordt aangemaakt in de moedermelk is terecht gekomen.

'Ze vertellen me dat de ziekte van Kawasaki erg vergelijkbaar is met het Multi-System Inflammatory Syndrome (MSIS) dat ze in (veronderstelde) post-Covid infecties in kinderen zien…. Maar als ze weten dat antilichamen doorgeven via de moedermelk een goede zaak is, waarom zou het spike proteïne dan niet ook via de moedermelk gaan en potentiële problemen veroorzaken.'

De andere dode baby via borstvoeding staat opgetekend onder VAERS geval 1166062. Moeder kreeg op 17 maart haar Pfizer 'vaccin'. Eén dag later kreeg haar 5 maanden oude baby huiduitslag, en was binnen 24 uur ontroostbaar, weigerde te eten, en kreeg koorts. Het kind, dat geen vastgestelde allergieën had, ging naar de spoedopname, verslechterde, en stierf. Diagnose: TTP, een zeldzame bloedziekte waarbij er bloedpropjes in de kleine bloedvaten worden gevormd.

 

Ongekende misdaden: Ziekenhuis weigert ongevaccineerde zwangere vrouwen te helpen

Afgelopen week zette iemand uit Groot Brittannië een video online van een pasgeboren baby die ernstig ziek werd nadat haar moeder werd gedwongen om zich te laten 'vaccineren': 'Mijn nicht kreeg vorige maand haar tweede kindje. Tijdens haar hele zwangerschap had ze zich tegen vaccinatie verzet. Een maand voordat de baby werd geboren werd haar gezegd dat ze een keizersnee moest krijgen. De artsen lieten haar met klem weten dat ze haar niet in het ziekenhuis zouden toelaten als ze zich niet zou laten prikken.'

'Onder die druk, en vanwege haar zorgen over de gezondheid van de baby, voelde ze zich gedwongen om toe te geven en het Covid shot te nemen. Nu ligt de baby in het ziekenhuis, heeft oncontroleerbare periodieke 'trillingen' die steeds erger worden, en krijgt hersenscans omdat ze geen idee hebben wat dit veroorzaakt. Iedere test die ze hebben gedaan was negatief, dus worden ze nu naar een andere ziekenhuis overgebracht voor nader onderzoek.' (1)

NEJM trekt eerdere bewering dat injecties 'veilig' zijn voor zwangeren in

Omdat de ernstige gevolgen voor ongeboren en pasgeboren baby's bepaald niet meer 'incidenteel' kunnen worden genoemd, heeft het in de systeemwetenschap gezaghebbende New England Journal of Medicine een studie van enkele maanden geleden waarin werd beweerd dat de Covid mRNA injecties 'veilig en effectief' zijn voor zwangere vrouwen, moeten corrigeren.

De conclusie van de gewraakte studie van dr. Laura E. Riley, lid van het redactiebestuur van de NEJM, was sowieso omstreden, omdat er tot nu toe niet één test is verricht of gecompleteerd om te zien of deze nog nooit eerder toegepaste mRNA 'vaccins' inderdaad veilig zijn voor zwangeren. Bovendien heeft dr. Riley de nodige aangetoonde belangenverstrengelingen door het aannemen van 'consultatie' premies van pharma/vaccin producenten GSK en Moderna. (En dus wéér een 'wij van WC eend… geval, al jaren DE heersende norm in bijna de hele Westerse 'wetenschap'. - X.)

'Deze belachelijke fake science studie was op zo'n manier opgesteld om het zo wetenschappelijk mogelijk te laten klinken. Het doel was natuurlijk om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om deze valse claims te accepteren, enkel omdat ze in het 'gerespecteerde' NEJM waren gepubliceerd,' reageert Mike Adams (Natural News).

'Natuurlijk komt er geen verandering; we blijven gewoon verder experimenteren op het publiek'

Toen bleek dat de studie op leugens was gebaseerd, dr. Riley had gerommeld met de cijfers en er in werkelijkheid 'geen bewijs' is dat deze injecties (van wat voor fabrikant dan ook ) 'veilig en effectief' voor zwangeren zijn (mede omdat die werden uitgesloten van de klinische testfasen), moest de NEJM toegeven dat er op het moment van publicatie al 104 spontane abortussen en 1 doodgeboren baby waren geweest, en dat het risico voor de eerste 20 weken zwangerschap niet kon worden vastgesteld 'omdat de vervolginformatie hierover van de meerderheid van deze mensen nog niet beschikbaar was.'

Steve Kirsch, oprichter van het Covid-19 Early Treatment Fund (CETF), vindt dat de correctie van het NEJM te laat en te beperkt is. Duizenden zwangere vrouwen hebben zich op basis van deze valse studie en andere propaganda namelijk reeds laten injecteren met een omstreden Covid injectie. 'Kort gezegd heeft de CDC dus geen basis voor het aanbevelen van het vaccin aan zwangere vrouwen. Zal het gebrek aan bewijs deze CDC aanbeveling veranderen? Natuurlijk niet. Laten we verder experimenteren op het publiek.' (2)

Pfizer erkent dat Israël als 'uniek laboratorium' wordt gebruikt om te zien wat er gebeurt

Dat de Covid-19 injecties inderdaad niets anders zijn dan medische experimenten op mensen zoals die na de Tweede Wereldoorlog streng werden verboden in de Nürnberg code, blijkt bij uitstek in Israël. We berichtten al enkele maanden geleden dat Pfizer zwart op wit heeft erkend de Israëlische bevolking letterlijk als 'een uniek laboratorium' te gebruiken om te zien wat de gevolgen van hun mRNA injecties zijn.

Pfizer sloot destijds een exclusieve overeenkomst met het Israëlische ministerie van Gezondheid. Van de 95% 'effectiviteit' die de fabrikant beweerde, bleek in juli maar 39% over te zijn (een percentage dat tot 2020 onmiddellijk zou hebben geleid tot het compleet schrappen van deze 'vaccins'). Een Israëlische universitaire studie kwam tot de conclusie dat natuurlijke immuniteit zonder vaccinatie 13 tot 27 keer effectiever is.

Zo'n 80 jaar geleden werden enorme aantallen voorvaderen van de huidige inwoners van het land ook al eens gebruikt als medische proefkonijnen. Dat was toen nog achter fysiek prikkeldraad; nu gebeurt dat achter elektronisch prikkeldraad.

Steeds weer nieuwe boostershots om vaxpas geldig te houden

Inmiddels hebben de twee Pfizer shots dermate gefaald, dat de Israëliërs die ze hebben ontvangen nu als 'ongevaccineerd' gelden, en verplicht een derde (booster)shot moeten nemen om hun Covid 'groene pas' geldig te houden. Dit is het recept zoals dat ook over heel Europa zal worden uitgerold: zodra u deze discriminerende vaxpas accepteert, zult u keer op keer gedwongen worden om nieuwe boostershots te nemen. Anders wordt u alsnog slachtoffer van dit mensenrechten schendende uitsluitingsfascisme zoals dat nu ook in Nederland is ingevoerd.

Ondertussen zal het aantal vaxslachtoffers enorm blijven oplopen. Die zullen door media en politiek echter valselijk op 'varianten' worden geschoven die door 'ongevaccineerden' zouden worden verspreid - een uitvoerig aantoonbare, extreem kwaadaardige leugen, bedoeld om regelrechte vervolging van vaxbewuste mensen (vaxtwijfelaars en vaxweigeraars) in gang te zetten.

 

Xander


(1) Health Impact News
(2) Natural News|
(3) Technocracy News

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 12 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers