By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Proeftuin Nederland

In het jaar 2020 zijn ons dingen overkomen, erger dan we ooit konden dromen. Met een “onzichtbare vijand” is het bijna onmogelijk de strijd aan te binden. Toch maakt de overheid ons wijs, dat we daar nu al een jaar wel degelijk mee bezig zijn.

Het hele gebeuren is niet waar het op lijkt.

Het lijkt alsof het overheidsapparaat ons als bevolking voor ons eigen bestwil in de greep wil krijgen en houden, om de vermeende onzichtbare vijand “eronder te krijgen”. In ons artikel gisteren hebben we gezien welke marketingstrategie daarvoor wordt toegepast. Alle maatregelen zijn niet-medisch gericht en veel meer gedragsbeïnvloeding en het systeem van straffen en belonen. De bevolking laat het zich welgevallen, omdat men denkt geen alternatief te hebben. De enkeling die wel met een alternatief komt of maar een vleugje andere mening laat merken, wordt bijna letterlijk verketterd. Deze moderne ketters moeten worden geïsoleerd, om uitbreiding onder de bevolking voor te zijn. De overheid, medische wetenschap en verzamelde pers vormen een bijna niet te breken monolithisch machtsblok, waar menigeen zich te pletter op loopt en velen er niet aan zullen beginnen te kraken.

Nederland als proeftuin?

Wij hebben de conclusie getrokken, dat Nederland door de Staat als proeftuin wordt gezien. Niet de vermeende pandemie is een object, maar het dirigeren van de massa, de bevolking is het onderwerp van psychologische oorlogvoering met gigantische belangen op de achtergrond. Het onverklaarbare kan alleen worden verklaard met indoctrinatie en het volhouden van een verhaallijn, die als vanzelf door de massa worden overgenomen.

Toch wordt deze psychologische oorlogvoering specifiek gevoerd tegen een selectief gedeelte van de bevolking.


.

Het is opvallend hoe nu al maanden aan een stuk de strategie van stapjes wordt gebruikt om het Pavlov effect te bewerkstelligen. Steeds een stukje strenger, steeds wat versoepelingen toezeggen, één stapje vooruit, twee stapjes achteruit. het wordt de bevolking in stukjes en beetjes opgediend, soms zelfs door er alleen maar mee te dreigen en het dan tot ieders opluchting eventjes uit te stellen. De salami tactiek in omgekeerde volgorde. En natuurlijk denken we dat dit allemaal is bedoeld om het “virus er onder te krijgen”. De meeste mensen zijn daarvan overtuigd, maar niet iedereen. Een gedeelte van de bevolking blijft de overheid en haar strategie wantrouwen en denkt dat “de bevolking eronder moet worden gehouden”. Dat is waar het op lijkt, volgens de ketterse redenering.

Wij gaan vandaag nog een stap verder.

De strategie van de overheid is slechts indirect gericht op de burgerbevolking. Het gaat om het politie- en ambtenarenapparaat.

De stapje voor stapje tactiek van straffen en belonen is bedoeld om te testen in hoeverre de handhaving de touwtjes steeds strakker aan wil trekken. Zonder handhaving is er geen Staat, geen regering en geen regime. Men weet dat de bevolking door gedragsmanipulatie al in staat is de overheid te volgen. Om de situatie steeds per stap zeker te stellen is het ambtenarenapparaat nodig. In de proeftuin Nederland wordt het ambtenaren- en handhavingsapparaat getest door stapje voor stapje te communiceren met het (proef)object en te peilen in hoeverre het apparaat bereid is veelal klakkeloos stapje voor stapje uitvoering aan het beleid te geven.

In de proeftuin Nederland is de bevolking het object, dat onschadelijk moet worden gemaakt.

Dat kan alleen met een handhavingsapparaat met kadaverdiscipline.

Administrator

 

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 januari 2021

Vaccin verhalen

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Waarom je kijkt naar een film
24 januari 2021
Goed stuk
Operation lockstep
24 januari 2021
https://www.rockefellerfoundation.org/national-covid-19-t...
Operation lockstep
23 januari 2021
Geweldig moedig deze man. Top

Agenda

Drankje doen in de stad
  1.   23rd jan, 2021 20:30
Nederland in verzet - Eindhoven
  1.   24th jan, 2021 14:00
Willekeurige partner