Neergeschoten advocaat Philippe Schol en valse kapingsmelding Schiphol

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 november 2019 • 5 Comments

image

bron: geenstijl.nl

Het zal menigeen weer vergezocht en als klinkklare nonsense in de oren klinken als ik zeg dat de naam Philippe Schol een subliminale link heeft met Schiphol. Kijkt u dan maar even naar de naam Philippe Schol. Subliminaal zit daar het woord Schiphol in. Neuro Linguistische Programmeren of subliminale programmering is dan ook iets wat in uw hersenen op onbewust niveau geschiedt. Dat zijn vormen van “hypnose technieken” die al jaren in de media toegepast worden. Nou is het natuurlijk verschrikkelijk dat er weer een advocaat neergeschoten is, maar de moord van Derk Wiersum had al veel weg van een PsyOp (psychologische operatie) en ook hier weten we niet of dat misschien niet wederom het geval is. De melding dat Philippe Schol buiten levensgevaar in het ziekenhuis ligt, sluit de mogelijkheid van een PsyOp absoluut niet uit. In alle gevallen kan in een PsyOp gewerkt worden met gecompromitteerde personen en/of er kan gewerkt worden met deepfakes. De Schiphol kapingsmelding lijkt inmiddels vals alarm te zijn.

Het is zeer essentieel om te begrijpen hoe PsyOp’s in elkaar gedraaid kunnen worden via deepfakes en/of gecompromitteerde personen, maar bovenal hoe er tegenwoordig niet eens meer een maand gewacht wordt om er nieuwe maatregelen of wetgeving door te drukken. Het creëren van een probleem van grote maatschappelijke impact, met als doel meer politiestaat (meer geld naar politie, justitie en/of leger en meer politiestaatwetgeving), is hoe het spel van Psychologische Operaties werkt. Hoe je zo’n PsyOp technisch kunt optuigen bracht de film Wag the Dog uit 1997 al in milde variant naar voren, maar we kunnen niet uitsluiten dat het de praktijk van alle dag van de media is en de middelen van nu zijn veel geavanceerder dan toen. In meerdere artikelen lichte ik dit toe:

Het is aan te raden die artikelen eens grondig te lezen. Ook in mijn nieuwe boek bespreek ik dit onderwerp nogmaals en bespreek ik het totaal plaatje van de wijze waarop de massa bespeeld wordt. In het geval van de (mogelijke PsyOp) moord van Derk Wiersum, duurde het niet lang voordat minister Ferdinant Grapperhaus een flinke greep in de belastingpot deed om meer geld voor de politiestaat te reserveren. Het luttele bedrag van 110 miljoen maar liefst! Ja, dat vindt u allemaal goed, want het is hard nodig met al die criminaliteit:

We hadden immers de (PsyOp?) aanslag op het Panorama gebouw, de (PsyOp?) aanslag op het Telegraaf gebouw en we hadden een liquidatie in het (PsyOp?) Marengo-proces vermoedelijk door crimineel (zelfgeschapen?) Mocro Maffia kopstuk (deepfake?) Ridouan Taghi. We weten het niet. Het zijn allemaal mediaverhalen. Het wordt ons gebracht door de media en dus geloven we het. En als de alternatieve media zwijgen, zal het toch ook wel waar zijn. “Ja, je hebt die Martin Vrijland die helemaal niets gelooft van wat we in de media zien, maar ach die spoort niet!” Of spoort die misschien juist wel en worden we echt op John de Mol studio-productieniveau bespeeld? Ja, John de Mol is eigenaar van het Algemeen Nederlands Persbureau dames en heren.

Het is in het kader van de subliminale methodes van de media ook extra nuttig om nogmaals te wijzen op de genoemde NLP methodes. Juist deze subtiele onopvallende methode van programmering die veel krachtiger werkt dan de uitgesproken programmering via perceptiemanagement, wordt dagelijks op het volk toegepast. Dergelijke subtiele programmering vindt plaats middels technieken die alleen bij een selecte groep mensen die psychologie, psychiatrie of marketing gestudeerd hebben, bekend is. Veelal hebben we het over de titel van een artikel, foto’s of bewegende beelden of de opbouw van een verhaallijn, waarmee deze subliminale programmering geschiedt. De draaiende cirkels en de heen en weer lopende nieuwslezer in het NOS journaal zijn voorbeelden van subtiele vormen van hypnose-technieken. Terwijl we misschien denken dat alleen illusionisten als Victor Mids dit soort zaken toepassen, letten we niet op de dagelijks praktijk van dergelijke methoden in het nieuws. En zelfs als we wel al eens gelezen hebben dat dergelijke technieken toegepast worden, blijven we gewoon de krant lezen of de journaals bekijken, want we geloven dat wij er wel doorheen prikken of we willen gewoon ‘op de hoogte blijven van wat er gebeurt’.

Onderstaand filmpje laat goed zien hoe subliminale technieken van grotere invloed op uw onderbewustzijn zijn, dan u voor mogelijk houdt. De kapingsmelding op Schiphol lijkt dan misschien loos alarm, maar heeft waarschijnlijk alles te maken met een vorm van subliminale programmering om dat andere nieuwsbericht-verhaal van vandaag te verankeren in uw brein: Philippe Schol. U moet steeds in de acceptatiemodus worden gebracht en gehouden, zodat u al die nieuwe wetgeving omarmt: meer geld naar de politiestaat en meer politiestaat wetgeving.

Wees alert op de mogelijkheid dat u grootschalig bespeeld wordt in een samenspel tussen overheid, media en alternatieve media!

Kies in het filmpje ‘ondertiteling’ en kies dan ‘automatisch vertalen’ en dan ‘Nederlands’ voor de Nederlandstalige ondertiteling

Bron linkvermeldingen: wikipedia.org, destentor.nl, rtlnieuws.nl

Lees ook:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

© martinvrijland.nl

Comment for this post has been locked by admin.
 

Reacties

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner