By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Negen weken lang demo’s Nooit meer Rutte

De organisator van de 9 weken Nooit Meer Rutte Demo’s hoopt op 17 maart champagne te kunnen drinken als het doel bereikt wordt. De eerste demo van 17 januari op het Museumplein probeert de overheid te belemmeren maar de organisator van Nooit meer Rutte kondigde al eerder aan hiertegen in beroep te gaan.

Van 17 januari tot 17 maart organiseert Nederland in Verzet 9 weken lang demonstraties door het hele land tegen Rutte. De eerste zal plaatsvinden in Amsterdam op 17 januari en de voorlaatste op de Dam in de hoofdstad. De laatste, drie dagen voor de Tweede Kamerverkiezingen op het Malieveld in Den Haag moet een hele grote worden. Dat zal de kers op de taart tegen het kabinet Rutte worden.

De organisatie heeft ook een zogenaamd plan B. Mocht Rutte de verkiezingen gaan uitstellen dan zullen zij negen extra demonstraties organiseren op de zaterdagen voorafgaand aan de demozondagen. De zaterdag zal dan staan in het teken van ‘Wij eisen verkiezingen’ en de zondagen ‘Nooit meer Rutte’.

Enkele dagen geleden kwam de organisator met dit filmpje op FB naar buiten. Hij schreef onder meer:

“Ik denk dat we nu al trots kunnen zijn op het resultaat. Zo’n grote groep strijders die niet meer klaagt over op welke partij wij moeten gaan stemmen. Nee! Nooit meer kabinet Rutte! Vele partijen en sprekers krijgen kansen. Maar hoe kwam dit tot stand. Door de lijn die ik hier heb ingezet en vraag dan ook iedereen deze te respecteren zondag!

Het programma is bomvol en het Museumplein is ook vol. Ik heb dit aangevraagd als privé persoon en ben verantwoordelijk. Ik vraag iedereen dan ook nogmaals mijn ideeën te respecteren.

Steun elkaar, let op elkaar, geen geweld maar liefde.

Ik ontplof ook van woede maar daar bereiken we niets mee.

De beelden uit Frankrijk zijn rellen om het rellen, Spanje deed het fantastisch. Willen we erop staan zoals Amerika? Nee toch? Al begrijp ik hun onmacht wel. Als we verder willen bouwen 9 weken lang moet dat door onze stem te laten gelden. Daar heb je deze ook voor. Bouwen aan 9 zondagen met als slot op 14 maart 2021 een vol Malieveld met minimaal 50.000 strijders. En op 17 maart wil ik heel veel champagne drinken. Nooit meer kabinet Rutte moet gevierd worden! En onze 9 weken route gaat een historische worden.”

Kijk op FB voor meer info
Website van de bron!

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 17 januari 2021

Jouw account

New World Order
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Agenda

Willekeurige partner