New England Medical Journal roept politiek op tot gedwongen corona vaccinaties

Het komt eraan: Mensen die Covid vaccin weigeren worden straks ontslagen en mogen hun huis niet meer verlaten – Nog onbevestigd: Australië gaat kinderbijslag schrappen van ouders die weigeren hun kinderen te vaccineren – Trump laat zich positief testen – tactiek?

Het gezaghebbende New Engeland Medical Journal heeft een paper gepubliceerd waarin de politiek wordt opgeroepen om over te gaan tot gedwongen Covid-19 vaccinaties. Tevens hebben we een nog onbevestigd bericht vernomen dat Australië, dat reeds de ergste totalitaire corona dictatuur op Aarde heeft, de kinderbijslag wil schrappen van ouders die weigeren hun kinderen te laten vaccineren.

In de paper, opgesteld door onderzoekers van de Yale en Stanford universiteiten – die financieel fors worden gesponsord door Bill ‘vaccin’ Gates – wordt gewaarschuwd dat een onmiddellijke vaccinatieverplichting teveel verzet zou geven. Beter is de bevolking met de – ook voor het kabinet Rutte zo typerende – salamitactiek stapsgewijs steeds strengere maatregelen op te leggen.

Mensen die weigeren worden ontslagen en moeten thuis blijven

Het corona vaccin wordt dus eerst zogenaamd ‘vrijwillig’, maar als in de eerste weken te weinig mensen zich laten inenten, moet het alsnog worden verplicht, zo wordt bepleit. Mensen die dan nog steeds weigeren, moeten ‘substantieel’ worden gestraft. Dat zouden geen boetes moeten zijn, want die kunnen worden aangevochten, maar sancties zoals gedwongen thuis moeten blijven, en ontslagen worden.

De verplichting zou eerst moeten gelden voor bepaalde ‘hoge risico’ groepen, dus mensen in de zorg, politie en leger, en daarnaast ouderen in verpleeghuizen, en gevangenen.

Ook in Groot Brittannië hebben medische officials van de overheid al opgeroepen om over te gaan tot gedwongen vaccinaties. Peilingen wijzen uit dat enkele tientallen procenten van de bevolking grote twijfels heeft bij een vaccin, en ongeveer 1 op de 7 al besloten heeft zich in geen geval met een experimenteel vaccin te laten injecteren.

Volgens nog onbevestigde berichten wil Australië de kinderbijslag van ouders die weigeren hun kinderen te laten vaccineren, gaan schrappen. (2)

De Belgische vicepremier en minister van Justitie Koen Geens kondigde al in juni aan dat het coronavaccin voor iedereen verplicht wordt, ook voor de mensen die niet ingeënt willen worden. 

Trump laat zich positief testen – tactiek?

Het zich positief op corona laten testen van president Donald Trump zou een tactiek kunnen zijn om de Amerikaanse bevolking, waarvan maar de helft heeft aangegeven het Covid-19 vaccin te gaan halen, rijp te maken voor een vaccinatieverplichting. Zeker het conservatieve deel, Trumps kiezers, wil niets weten van zo’n gedwongen inenting.

Over het precieze hoe en waarom van deze ‘October surprise’ kan alleen nog maar gespeculeerd worden. Links kraait nu victorie, maar lijkt er opnieuw geen rekening mee te houden dat Trump de afgelopen jaren een briljante tacticus is gebleken.

In maart schreven we dat de Amerikaanse overheid serieus overweegt om een verplichte geïmplanteerde microchip in te voeren, zogenaamd om de coronacrisis op te lossen. Met zo’n chip zou iedereen eenvoudig kunnen worden geïdentificeerd, en worden gecontroleerd of iemand zijn vaccinatie(s) wel heeft gehad.

Het voorstel behelst de invoering van een digitaal certificaat dat verifieert of u gevaccineerd bent. Het werd ontwikkeld door het MIT en Microsoft, en zal waarschijnlijk zal worden samengevoegd met ID2020 van Bill Gates en de WHO. ‘Het is dus heel goed mogelijk dat deze (corona) angst een opzettelijk plan is om mensen zover te krijgen deze digitale implantaten te accepteren. Weiger, en je wordt buitengesloten van sociale activiteiten,’ schreef topeconoom Martin Armstrong hierover.

Ook groot deel Nederlandse politiek wil verplichting

Voor u denkt: die verplichting komt nooit in Nederland – kijk dan even terug naar wat er de afgelopen maanden is gedaan, en lees de schrikbarende tekst van de Spoedwet eens. In januari had iedereen u voor gek verklaard als u had gezegd dat Nederland in zeer korte tijd in een dictatuur zou veranderen (alhoewel dat niet plotsklaps is gegaan, maar al jaren in de maak is).

Bovendien is een groot deel van de Tweede Kamer (dat we, gezien de meerderheid die er is voor de gewraakte Spoedwet, nu rustig een schijnparlement kunnen noemen, omdat het zichzelf feitelijk gaat opheffen) al jaren voorstander van verplichte vaccinaties.

Xander


(1) Summit News
(2) Ignaz Bearth Schweiz (YouTube)

Zie ook o.a.:

13-09: Farma gigant Pfizer geefet anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
19-03: VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 25 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner