Niets in onze wereld is nog echt

Nu is het leven sowieso één grote illusie, maar soms het is het wel prettig dat je toch nog ergens houvast kunt vinden.

In economische zin echter word je een illusie voorspiegeld, die later verwoestende gevolgen zal blijken te hebben.

Degenen die verantwoordelijk zijn voor de coronapandemie hoax zijn dezelfde  als zij die de controle hebben over het geld op deze wereld.

Iets dat bij veel mensen nog steeds niet schijnt te registreren, want zij geloven nog steeds dat moeder natuur ons een virus op ons dak heeft gestuurd, waarvan wij door “strijdende overheden” moeten worden gered.

“Zalig zijn de armen der geest, want hunner is het koninkrijk der hemelen” zegt de bijbel. Wij zouden dat graag aangepast zien naar: "Zalig zijn de armen der geest want hunner is de hel der Rothschilds".

In die hel van de Rothschilds kunnen en zullen zij met hun centrale banken de wereldwijde economie vernietigen en de wereld nog even in de waan laten dat alles weer helemaal goed zal komen.

Dus, om “de economie te steunen” produceren zij, als tovenaars, compleet vanuit het niets en gedekt door alleen gebakken lucht biljoenen dollars en euro’s. Hiermee misleiden zij de bevolking zoals gewoonlijk, want wat dit alles tot gevolg heeft daarvan hebben ze geen benul.

Het eerste is dat de bulk van die biljoenen dollars en euro’s in handen komt van banken en zeg maar Wall Street, waardoor de aandelenkoersen totaal niets te lijden hebben van een coronapandemie crisis.

Ja, even in het begin, maar als je nu naar het koersverloop kijkt van de bekende Dow Jones over het afgelopen jaar, dan zie je dat er geen vuiltje aan de lucht is/lijkt. Klaarblijkelijk heeft men de gevolgen van het “vreselijke virus” economisch gezien tenminste onder controle.

dow jones coronapandemie


De beursbarometerstaat in geen enkele verhoudingtot de meter die de werkelijke wereldhandel registreert. Je zou daar een bepaalde overeenkomst moeten zien. Als het namelijk heel goed gaat met de wereldhandel, dan is het ook logisch dat het goed gaat met de aandelen van veel bedrijven, want dan verdienen ze veel geld.

Als het slecht gaat met de wereldhandel, dan zou je dat terug moeten zien in de aandelenkoersen, want dan verdienen bedrijven veel minder, of bevinden zich zelfs in zwaar weer.

Hierna volgt de meter van de wereldhandel op basis van cijfers van de Wereldhandelsorganisatie (WTO).

Samengevat zie je dat de wereldhandel in goederen voor de maand juni van dit haar met meer dan 15 procent is gekrompen tot 84.5 procent van het normale volume.

Een dergelijke val in handel is niet meer gezien sinds de crisis van 2007 en ook de vooruitzichten op dit moment zijn niet rooskleurig met de dreiging van een tweede nep coronagolf.

cijfers wereldhandel WTO


Wanneer je dan de werkelijke handelscijfers vergelijkt met de beursgraadmeter, dan zie je dat iedere verhouding zoek is. Waar vroeger de Dow Jones een aanwijzing was over hoe het was gesteld met de werkelijke economie, meet het tegenwoordig eigenlijk alleen maar in welk tempo de Rothschild bankiers geld bijdrukken uit gebakken lucht.

Dit is natuurlijk een systeem wat je even vol kunt houden, maar niet eeuwig. Het onbeperkt geld bijmaken vanuit gebakken lucht heeft op termijn natuurlijk grote gevolgen voor zaken zoals je spaargeld of je pensioen, om maar enkele dingen te noemen.

Wat ze doen is geld stelen van je zonder dat je het merkt. Door het bijdrukken zal jouw geld ieder jaar minder waard worden, simpelweg omdat het steeds verder wordt verwaterd. Dit noemen ze dan inflatie, maar het is niets anders dan stelen door de Rothschild bankiers.

De moraal van het verhaal is dat de Rothschild centrale bankiers exact het moment kunnen bepalen waarop zij daadwerkelijk de economie in elkaar zullen laten storten. En links- of rechtsom zal het gewone volk daar slachtoffer van worden en voor de achterliggende reden gaan we weer even terug naar de bijbel van de satanisten, ook wel de Protocollen van de Wijzen van Sion/Zion genoemd:

Met al deze middelen zullen wij de mensheid dermate ontmoedigen dat zij zich ten slotte gedwongen gevoelen om ons om een internationale regering te verzoeken, die - zonder gebruik van geweld - in staat zal zijn alle regeringen van de wereld op te slokken en een opperste regering te vormen. In de plaats van de tegenwoordige regeringen zullen wij iets geweldigs neerzetten, dat zich de administrateur van de opperste regering zal noemen. Zijn handen zullen zich naar alle kanten als tangen uitstrekken en het zal zo'n kolossale instelling zijn, dat alle volkeren zich aan haar moeten onderwerpen.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers