Nieuw-Zeeland heeft een antwoord op corona kolder

Met name in Duitsland en ook in ons land demonstreren steeds meer mensen tegen de anti-coronamaatregelen en de 1,5 meter samenleving die door de regeringen worden geïnstalleerd. Nieuw-Zeelanders hebben hier een ander antwoord op bedacht en gaan dat in september uitvoeren. Misschien kunnen wij er nog wat van leren.

De Verbindingsdemo van 15 augustus is een klinkend succes geworden. Naar schatting hebben er in Den Haag tussen de 10 en 15.000 mensen aan deelgenomen. Desondanks vindt aanstaande donderdag de vervroegde behandeling plaats van de Spoedwet in de Tweede Kamer, op verzoek van de regeringspartijen CDA, D66, CU en VVD samen met de meelopers van Groen Links en de SGP.

De verbroedering tijdens de demo tussen de deelnemers was groot en hartverwarmend, maar de meer dan dertig deelnemende organisaties kunnen geen vuist maken tegen de dadendrang van de hierboven genoemde politieke partijen.

Blijkbaar moeten de tegenstanders van de 1,5 meter dictatuur ander vuurwerk in stelling brengen. Daarom brengen we een bezoekje aan Nieuw-Zeeland.

Tijdens de eerste lockdown begon Billy Te Kahika zijn gedachten op FB te posten. Hij kreeg daar enorm veel positieve reacties op. De mensen spoorden hem aan een politieke partij te beginnen. En dat gebeurde ook. Wel is een samenwerking nodig met een andere partij die al in het Parlement zit (AdvanceNZ), omdat de New Zealand Public Party(NZPP) anders aan de Parlementsverkiezingen van september 2020 nog niet zou kunnen meedoen.

De NZPP is een reactie op de dictatoriale manier waarop de regering van Labour/NZ First/Green op corona heeft gereageerd, uit protest tegen het gebrek aan transparantie en de enorme staatsschuld.

De partij staat voor vrijheid van meningsuiting, onafhankelijkheid en zeggenschap over eigen lijf en leven. Zij eisen Nieuw-Zeeland op voor iedere inwoner.

Irene reageert vanuit NZ:”Op dit moment maakt het weinig meer uit hoe we over abortus of euthanasie, woningen of het milieu denken, want we mogen toch niet meer zeggen wat we vinden. En al heb je wat te zeggen, er wordt toch niet geluisterd.”<

“De NZPP wil dat de meningen van mensen weer worden gehoord en dan vooral via referenda. Ze hebben wel eigen standpunten, maar eerst moeten we vechten voor transparantie, duidelijkheid, uitleg. Wetten worden snel en stiekem aangenomen. De regering lijkt geen verantwoording af te hoeven leggen. Premier Ardern heeft letterlijk het zwijgen opgelegd aan haar ministers over covid, ze mochten zelfs niet met de pers praten.”

Hoe willen ze veranderingen bereiken? “Nou, door heel hard te werken. Zo hebben ze in de afgelopen twee maanden zo”n 6000 a 7000 leden geworven. Ze komen nu eindelijk in mainstream media, al tekenen veel hen (en aanhang) af als conspiracy theoretici.”<

Ook in ons land is die handelwijze gebruikelijk. De aanhangers van de beweging Viruswaarheid (voorheen Viruswaanzin) worden door de Nederlandse media ook vaak weggezet als conspiracy denkers en dat terwijl er helemaal (nog) geen sprake is van meedoen aan de verkiezingen van 2021.

De leider van de NZPP heeft al heel wat bagger over zich heen gekregen. Zo is hij uitgemaakt voor een VN agent die werkt als gecontroleerde oppositie, geheimagent van de Chinese Communistische Partij en vrijmetselaar.
Hier kan je lezen wat hij over zichzelf vertelt.

Deze partij zal zeker geen vrienden maken bij de geneesmiddelenindustrie die op dit moment de wereld op zijn grondvesten laat schudden door hun invloed via de WHO op bijna alle regeringsleiders ter wereld.

Lees maar wat zij op hun website onder andere als standpunten opvoeren.

Zij schrijven dat alle gezondheids- en medische behandelingen gebaseerd moeten zijn op werkelijke en eerlijke wetenschap en niet slechts op de relatie met geneesmiddelenfabrikanten. Ook willen ze alle geldende overeenkomsten tussen overheid en geneesmiddelenindustrie controleren door een onafhankelijke instelling. Daarnaast moet het stimuleren van het menselijke immuunsysteem net zo belangrijk worden. Voorkomen is beter dan genezen. Verplichte vaccinatie zal worden gezien als een schending van mensenrechten. De COVID-19 Public Health Response Act (te vergelijken met onze Spoedwet of Noodwet) zal worden ingetrokken!

Veel lezers zullen reageren op dit artikel dat een democratie niet bestaat en dat stemmen zinloos is. Tot op zekere hoogte moet ik hen daarin gelijk geven.

Echter niet reageren op de aanstormende corona-dictatuur betekent dat hij er komt (voor zover deze er nog niet is). Demonstreren is niet toereikend, wel hoopgevend en opbeurend. We kunnen nu met een blik op de andere kant van de globe volgen hoe een politieke anti-corona partij het er binnenkort gaat afbrengen. Ze hebben in ieder geval de intentie de corona gekte tot stand te brengen en de verantwoordelijkheid voor de gezondheid bij de inwoners te leggen. Ze draaien zelfs de hele corona wetgeving terug als het aan hen ligt!

Wij hebben vele maanden meer tijd om te bouwen aan een partij die de corona maatregelen terugdraait. In dat opzicht moet de NZPP een bijzondere prestatie leveren om in zo’n korte tijd een politieke partij uit de grond te stampen.

Rob Vellekoop, 17 augustus 2020

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 28 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner