Nieuwe vrijheidsbeweging VoorVrijheid.nu roept op tot geweldloze revolutie in Nederland

9 jarig jongetje dat in 2009 overleed na vaccinatie aanleiding voor oprichting VaccinGate Nederland – Heeft deze nieuwe vrijheidsbeweging enig kans van slagen?

Er is een nieuwe vrijheidsbeweging in Nederland opgericht: VoorVrijheid.Nu. ‘Onze missie is om Nederland te bevrijden van politici en CEO’s die er (on)bewust mee bezig zijn om Nederlanders ongezond, afhankelijk, arm en onwetend te maken en/of te houden,’ aldus de officiële website. Vandaag, op Bevrijdingsdag, geven Erwin Nyhoff en Frank Ruesink om 20.00 uur via Facebook, waar de beweging op dit moment een kleine 2400 volgers heeft, een ‘Vrijheidsconcert’.

Ruesinks open brief:

Precies een jaar geleden schreef ik mijn eerste brief naar VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff.

Ik was helemaal klaar met zijn grenzeloze vorm van disrespect

Ik was klaar met zijn poging om mensen in het land tegen elkaar op te zetten.

Ik had genoeg van politici, die mensen benaderen alsof het soldaten zijn, die in hun politieke pas moeten lopen.

Daarom kreeg mijn brief die ruim 900 keer werd gedeeld de titel: “Klaas Dijkhoff – Ik ben niet jouw soldaat”.

Een Titel die na een jaar helaas actueler dan ooit is.  

Nooit had ik gedacht dat mijn “strijd” voor een eerlijke politiek zo belangrijk voor me zou worden.

Nooit had ik gedacht dat ik hier bijna dag en nacht mee bezig zou zijn.

Toch ervaar ik in elke vezel van mijn lijf, dat het mijn missie is om op te staan voor mijn eigen vrijheid en die van mijn vier kinderen. Net als velen wacht ik niet langer tot een ander mij komt bevrijden.

Ik moet zelf in actie komen. Dus organiseer ik met veel plezier morgenavond om 20:00 het eerste online Vrijheidsconcert. Dit concert geef ik samen met top artiest Erwin Nyhoff en is voor iedereen live te volgen via het Facebookkanaal van Voorvrijheid.nu

Zijn versie van “Go Your Own Way”, laat precies horen wat ik mezelf en ieder ander in Nederland gun. Iedereen mag en hoort vrij te zijn om zijn eigen gang te gaan.

We zijn allemaal als mens geboren om vrij te zijn en hebben geen overheid nodig die ons klein houdt.

We hebben geen overheid nodig welke ons een 1,5 meter samenleving tracht op te dringen.

We hebben geen overheid nodig, die ons gaat vertellen dat we moeten wachten  op een vaccin.

Wij hebben het nodig om onszelf te bevrijden. Daarom organiseer ik morgenavond het Vrijheidsconcert:

VOOR EEN GEWELDLOZE REVOLUTIE IN NEDERLAND

Het concert wordt een interactief concert met verschillende nummers van Erwin Nyhoff en een aantal van mijn ongepubliceerde verhalen:

Waarom jij een machtige koning bent!
Waarom kabinet Rutte de kerst niet gaat halen!
Waarom we Freek Hagoort nooit moeten vergeten! 
Waarom Klaas Dijkhoff zijn kinderen niet gaat vaccineren! 
Waarom jouw rol als vrijheidsstrijder belangrijker is dan ooit!
 
Natuurlijk maak ik dan ook de winnaar bekend van de mooiste Vrijheidsfoto.

Ik zou het super cool vinden als je je vanaf 20:00 uur aansluit bij dit unieke Vrijheidsconcert.

VOOR EEN GEWELDLOZE REVOLUTIE IN NEDERLAND

LIVE VANAF 20:00 TE VOLGEN VIA HET FACEBOOKKANAAL VOORVRIJHEID.NU

Hopelijk tot morgenavond!

Met gezonde groet,

Frank Ruesink

Jong vaccinatie slachtoffer

Ruesink is beheerder van VaccinGate Nederland. Zijn zoon belandde in 2005 na een vaccinatie in het ziekenhuis. Dit zette hem en zijn vrouw aan het denken over nut en noodzaak van vaccinaties.

Freek Haagoort was een 9 jarig jongetje dat in 2009 overleed na een DTP-BMR vaccinatie. Zijn trieste dood haalde in het landelijke nieuws, wat gezien de overduidelijke totale greep van de internationale vaccinmaffia op de Nederlandse overheid en mainstream media nu waarschijnlijk nooit meer zou worden toegelaten.

Maar net als tijdens de huidige coronacrisis speelde het RIVM een dubieuze rol in dit drama, door onverkort te beweren dat het jongetje niet door de vaccinatie kon zijn gestorven. Het lichaam van Freek werd in beslag genomen, en zijn organen naar het Nederland Forensisch Instituut verplaatst. De Nationale Ombudsman bepaalde echter dat die naar een gespialiseerde patholoog in Milaan moesten worden gestuurd.

Die constateerde met ‘bijna 100% zekerheid’ dat Freek was overleden door ‘een hersenbeschadiging door vreemde stoffen’. Hij had echter ook longweefsel nodig om definitief te bepalen of die van het vaccin afkomstig waren. Niemand kon verklaren waarom hij dat longweefsel niet had ontvangen.

Ruesink: Freeks ‘leven en zijn overlijden is voor velen een drijfveer geweest om niet stil te blijven zitten. Het is een drijfveer geworden om niet langer te zwijgen. Het is een drijfveer geworden om hem nooit te vergeten en een drijfveer om de andere kant van de medaille te blijven benoemen. De andere kant van de vaccinatiemedaille, die voor te veel ouders hard, ruw en oh zo pijnlijk is geweest.’

‘Deze kant van de medaille die nog eens extra pijnlijk wordt, als een falende overheid weigert om de ouders van Freek de erkenning te gegeven, die past bij het onderzoek dat is gedaan naar zijn overlijden. Het leed wat Freek Hagoort en zijn familie is overkomen is onbeschrijfelijk. Maar voor mij en vele anderen is het één van de inspiratiebronnen om niet langer in stilte en in angst te blijven.’ (2)

‘Ik ben je soldaat niet’

Een jaar geleden stuurde Ruesink een open brief aan VVD fractievoorzitter Klaas ‘geen prik, geen pieken’ Dijkhoff, getiteld ‘Ik ben je soldaat niet’. De activist schreef op 21 mei 2019 dat hij zich met zijn gezin ‘uit het systeem’ zou gaan terugtrekken, en geen gebruik meer zou maken van hypotheekrente aftrek en ziektekostenverzekering, en met zijn kinderen ook niet meer bij de huisarts kwam, omdat ‘ik weet dat Leonardo Da Vinci gelijk had toen hij zei: “ziek zijn is niet normaal”.’

Zeker dat laatste zal bij veel mensen erg omstreden zijn. Het probleem met activisten die zich zeggen te verzetten tegen het systeem is nogal eens dat zij niet in de gaten lijken te hebben dat hun ideeën hierover, die meestal in de loop der jaren zijn ontstaan, vaak te extreem worden gevonden. Zo zullen er maar heel weinig mensen zijn die weigeren hun kinderen mee naar de huisarts te nemen.

Begrijpelijk initiatief, maar…

VoorVrijheid.nu is in de basis wat ons betreft een goed en begrijpelijk initiatief, zeker in deze tijd waarin onze vrijheid onder het mom van een virus, waar 95% van de bevolking niet of amper ziek van wordt, en dat niet meer slachtoffers eist dan een normale seizoensgriep, in ijzingwekkend snel tempo wordt afgebroken, en er mogelijk al vanaf eind dit jaar een massale vaccinatiecampagne wordt opgestart, waarna weigeraars van het maatschappelijke leven dreigen te worden uitgesloten.

Tegelijkertijd zijn we ook gereserveerd, omdat een beweging die lijkt te worden aangevoerd door een of meerdere personen met standpunten die de meeste mensen te ver gaan, op voorhand weinig kans van slagen lijkt te hebben. Dat zou jammer zijn, want alleen een massaal ‘ontwaken’ zal het streven om de door de gevestigde orde gevolgde koers op democratische wijze te corrigeren, en waar nodig om te draaien, enige kans van slagen bieden.

Dan is er nog een reden waarom we gereserveerd zijn: vaak slaan dit soort initiatieven na korte of iets langere tijd om in een radicale politieke of maatschappelijke beweging. Wij zouden in ieder geval meteen afhaken als een nieuwe vrijheidsbeweging een extreemlinkse of extreemrechtse signatuur zou krijgen. VoorVrijheid.nu zou zich dan ook specifiek moeten richten op het herstellen van de persoonlijke vrijheden en democratie in dit land, en bepaalde controversiële onderwerpen, zoals massa immigratie en het klimaat, aan politieke partijen moeten overlaten.

Xander

(1) VoorVrijheid.nu
(2) FrankRuesink.nl (VaccinGate Nederland)

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 12 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers